24 часа без модератори

От: 24 часа без модератори

40 минути е добре. Би трябвало да отива повече време за форум с такива размери, но понеже правилата са малко става по-бързо.

От: От: 24 часа без модератори

значи всичко е наред и форума си върви :wink: :)
Форума си върси и стана с един по-малко, защото ми писна да чистим, защото всеки има мнение по въпроса. Мерси за рипортите и се надявам и в бъдеще да пускате, ама ми е малко тъпо като от време на време гледам 5 страници хранене и нищо полезно. Знам, че се случва, но е хубаво всеки да си сдържа нервите и да поддържа добрия тон на форума тук. Не сме скапаняците от дата.бг и други такива буклочиви форумчета с коплексирани индивиди. Тук сме преди всичко професионалисти и нека се държим като такива.

Благодаря за вниманието. ;)

Изкуството да поддържаш форум се състои в това да пресичаш кавгите още в зародиш, а не след като са се натрупали 5 страници с хранения да трябва да се гонят хора. Тогава намесата е малко "След дъжд качулка.". От опит го казвам. Един сериозен форум има нужда от почти денонощно наблюдение, иначе такива неща се превръщат в ежедневие.

На база изгонени и банати се надявам да има малко повече ред - нарича се "за назидание". А има и един друг момент - ако всеки се държи нормално и не прави тъпотии няма да има нужда и от модериране. В сериозните форуми няма толкова голяма толерантност. В случай, че не се забелязва, да, има такава. ;)

Имаш думата ми, че колкото повече грозни неща има, толкова повече изритани ще има. ;) А това, че за 24 часа не може да е мирно и тихо, не говори кофти за форума, аз за пълнещите го. Само да обележа. Аз просто се плаша, ако станем 10 000, тогава ще е тегавично. :)

Ако станат 10 000 редовни, тогава просто ще трябват повече модератори. Няма да стане кой знае какво :) .

Тя стратегията е грешна, трябва да има един модератор строг но справедлив, който да банва(поне за определено време) наред при нарушение без да се толерира никой независимо дали е стар или нов потребител и ще се кротнат нещата. :)

това да не беше някакъв тест :)

и аз мисля , че от нас зависи ,ама ако сме изнервени по средата на годината какво ще бъде на края ..
преди две години определено не беше такова полужението ..

Последно редактирано:

и накрая 40 минути чистя батета и каки и възстановявам итреидър в нормално състояние ужас.... :mad: ама си ви обичам всичките такива
Благодаря, че махна отрицателния iTrade от онзи шарлатанин с книгите. :)

а моята червена точка от тебе кой ще махне :)
и не се заяждам ама защо сега не благодари на coolice на лична или не го помолиш да отключи безмислената ми тема от вчера ...
така , че може и превантивно но има нужда от модератори всеки форум .....

Последно редактирано:

Няма отърваване от тази...

еми няма :)по принцип не издребнявам ама спама е едно от нещата които не толерирам....

Последно редактирано:

еми няма :)по принцип не издребнявам ама спама е едно от нещата които не толерирам....
и които бълваш всекидневно в промишлени количества..:mad::mad:

Re: От: 24 часа без модератори

Не разбрах много кои е прав и кои е крив но итреида не е за разчистване на лични сметки и беше върнат в старото му състояние

и леко че пак сте на косъм да се скарате :D

Горе