и накрая 40 минути чистя батета и каки и възстановявам итреидър в нормално състояние ужас.... ама си ви обичам всичките такива
Форума си върси и стана с един по-малко, защото ми писна да чистим, защото всеки има мнение по въпроса. Мерси за рипортите и се надявам и в бъдеще да пускате, ама ми е малко тъпо като от време на време гледам 5 страници хранене и нищо полезно. Знам, че се случва, но е хубаво всеки да си сдържа нервите и да поддържа добрия тон на форума тук. Не сме скапаняците от дата.бг и други такива буклочиви форумчета с коплексирани индивиди. Тук сме преди всичко професионалисти и нека се държим като такива.значи всичко е наред и форума си върви :wink:
Благодаря, че махна отрицателния iTrade от онзи шарлатанин с книгите.и накрая 40 минути чистя батета и каки и възстановявам итреидър в нормално състояние ужас.... ама си ви обичам всичките такива
Благодаря, че махна отрицателния iTrade от онзи шарлатанин с книгите.
Няма отърваване от тази...
и които бълваш всекидневно в промишлени количества..еми няма по принцип не издребнявам ама спама е едно от нещата които не толерирам....
Благодаря, че махна отрицателния iTrade от онзи шарлатанин с книгите.