Здравейте, съфорумци след "малка" пауза. За много години. Живи и здрави и все така зарибени по форума.
Задание: (никаква идея - приемам коментари за по-доброто му формулиране)
Обеснявам с прости думи - обявявам конкурс с награда 500 лв.
Наградата се дава само при избран проект. Имам някакви смътни спомени за определяне на задължително даване на награда, независимо дали има читави (предложения), ако е така, моля някой админ да редактира поста на - търся дизайнер, заплащане 500 лв. Благодаря.
Трябва ми анимирано 3D видео подобно на
, а не на това -
.
Видеата са примерни за акцентиране на очакваното качество!
Предоставям микс от реални (неанимирани/ заснети) видеа, които да се ползват ако е възможно и/или да помогнат за направата на анимацията.
Видео клиповете от мен ще бъдат публикувани тук ако ме домързи да отговарям на многобройните ЛС (а дано
)
Времетраене на "анимацията" 30-40 секунди.
Срок на конкурса - 2 седмици с последващи 2 за предоставяне на завършения продукт и съответното му заплащане (ако получа проекта по-рано - съотвотно и така заплащам)
Поста подлежи на корекция и/или конкретизиране ако коментарите НЕ по темата са достатъчно конструктивни!
Независимо от часа на поста, предложението е повече от сериозно!!!
П.П. Парите са малко? Знам - сумата е стартова и подлежи на логичен коментар!
Благодаря за вниманието!
И не се срамувайте да споделяте!
Задание: (никаква идея - приемам коментари за по-доброто му формулиране)
Обеснявам с прости думи - обявявам конкурс с награда 500 лв.
Наградата се дава само при избран проект. Имам някакви смътни спомени за определяне на задължително даване на награда, независимо дали има читави (предложения), ако е така, моля някой админ да редактира поста на - търся дизайнер, заплащане 500 лв. Благодаря.
Трябва ми анимирано 3D видео подобно на
Видеата са примерни за акцентиране на очакваното качество!
Предоставям микс от реални (неанимирани/ заснети) видеа, които да се ползват ако е възможно и/или да помогнат за направата на анимацията.
Видео клиповете от мен ще бъдат публикувани тук ако ме домързи да отговарям на многобройните ЛС (а дано

Времетраене на "анимацията" 30-40 секунди.
Срок на конкурса - 2 седмици с последващи 2 за предоставяне на завършения продукт и съответното му заплащане (ако получа проекта по-рано - съотвотно и така заплащам)
Поста подлежи на корекция и/или конкретизиране ако коментарите НЕ по темата са достатъчно конструктивни!
Независимо от часа на поста, предложението е повече от сериозно!!!
П.П. Парите са малко? Знам - сумата е стартова и подлежи на логичен коментар!
Благодаря за вниманието!
И не се срамувайте да споделяте!