58 ми в бг алексата :)

coolice

Owner
не нестава дума за кръ4ма.цом :D:lol:

както сте забелязали във форума напоследък има повече онлайн потребители от които болшинството нерегистриранни засега само четът надявам се и да започнат да пишат и да си равият по някое бизнес сайтче /блогче.... та реших и аз да чекна как се е отразило това на алекса и съм много доволен :) 58 позиция е съвсем прилично и това е най добрто постижение до сега :)


http://www.alexa.com/siteinfo/predpriemach.com

точно след инвестор.бг 8)
 

Прикачени файлове

  • ALEXA.jpg
    ALEXA.jpg
    48.8 KB · Преглеждания: 28
Re: ден за радост 58 ми в бг алексата :)

Поздравления!
Само не трябва да забравяме да благодарим на Гесерчо за уникалния контент, защото без негова помощ това нямаше как да се случи! :D
 
От: ден за радост 58 ми в бг алексата :)

Ха да ни е честито! Все така да се изкачва в класацията нашето форумче! Догодина - топ 10 :)
 
От: ден за радост 58 ми в бг алексата :)

Докато не сме в топ 10-15 никой да не мирясва :D
 
От: ден за радост 58 ми в бг алексата :)

Ебати и работата - ужким Г. не обичал това наказвал онова и сега като отворих сайта на Алексата и какво да видя - Адсенс реклама на която с големи букви пише 1000 беклинка за 9 долара.
Е как я одобриха тая реклама като това според техните правила е неправилно.
Всичко си е пълна порнография
 
От: ден за радост 58 ми в бг алексата :)

Честито на всички тук, заслугата е на всеки потребител, а и не само (и посетител) стъпил в нашия форум. Супер сме си, надявам се скоро да скочим в топ 30, за да може да станем и по-големи и повече хора да има тук, с една и съща идея - да се учат да правят бизнес онлайн. :)

Всичко най най на всеки и продължавайте в същия дух. И на тези, които не са се престрашили да пишат тук - няма нищо страшно, всички сме почнали от въпроси, независимо колко глупави мислите вие, че са. И съм винаги бил на мнение, че няма глупави въпроси, ставайтки дума за правене на прави, било то през интернет - най-високо технологичния бранш. ;)
 
От: От: ден за радост 58 ми в бг алексата :)

Голям скок, помня имаше тема преди време беше около стотицата :)
Мда, така беше. И по едно време около 70то място се мотахме. Сега скока си пролича значително. Даже на мен ми се вижда нереално да сме толкова популярни като се има предвид какви големи портали има в БГ. :) Абе дано скоро сме и в топ 30, там е по-трудно влизането. ;)
 
От: ден за радост 58 ми в бг алексата :)

Мисля, че трябва да пускат още материали за правене на пари онлайн. Предполагам това е основната причина за трафика и tech секциите могат да се обновят малко. Вбюлетина мисля, че имаше и възможност за блог или нещо подобно. Добре е новите, като идват да виждат нещо насочващо статия примерно :) Както и съксес сторис. И защо не ЕН версия в допълнение. My 2 cents.
 
От: ден за радост 58 ми в бг алексата :)

Мисля, че трябва да пускат още материали за правене на пари онлайн.

Дам липсва секция "Money Making Methods".

PS: Поздравления за 58-то място в алексата! :)
 
От: 58 ми в бг алексата :)

Честито, админи! :) От тук нататък само напред и нагоре!
 
От: 58 ми в бг алексата :)

От тази новина може да се направи един интересен извод. Че хората, които правят или управляват сайтове скоро може да задминат хората, които потребяват сайтове. :)
 
От: 58 ми в бг алексата :)

Честито и от мен.
Аз се радвам и че към днешна дата, трите форума в ADX са 3 от 4-те най-големи компютърни форума според Alexa.
 
:) то може да си е точно така калдата имат по ниско цяло число ранк но е по назад в бг защото алексата им отчита повече трафик от чужбина

http://www.alexa.com/siteinfo/kaldata.com :)
 
Последно редактирано от модератор:
Re: От: 58 ми в бг алексата :)

От тази новина може да се направи един интересен извод. Че хората, които правят или управляват сайтове скоро може да задминат хората, които потребяват сайтове. :)


дори и всички българи с достъп до интернет да си направят по един бизнес сайт за някоя ниша в чужбина пак ще има място за още хора :) ... в интернет бизнеса всички независимо къде се намираме дали в бг или на запад сме що годе равни като възможности вече... разделението е само на който какво знае, как го използва и връху колко сайта и за какъв пазар ;)
 
Последно редактирано от модератор:
От: 58 ми в бг алексата :)

Мерси Иво, мерси Caprice, dekemvri и всеки друг. Заслугата е изцяло Ваша, нека сме на ясно с това. :)

В интерес на истината смея да твърдя, че и нивото на българина се качва. То реално изглежда така, че и интереса на хората тук в БГ за правене на пари е нараснал с времето. Все пак си спомням преди време, че да намериш някои събеседник на тема онлайн маркетинг бе адски трудно. Говоря за преди 6 г. Сега обаче гледам, че хора, които не се занимават от това знаят едно друго. Примерно една моя приятелка иска да продава на е-bay, което за това каква е кифла, говори много. ;)
 

Горе