6 Съвета: как да направим успешен сайт в хазартната ниша

BurnX

Well-Known Member
Ефбет наистина прекалиха с претенциите към афилиейтите... Разбира се, не е невъзможно да се постигнат техните изисквания.
Всеки който се е занимавал със спортни афф знае че условието за 2 нови депозирали на месец е невъзможно. Точно затова е сложено - за да не може да си изтеглиш парите.
 

inspektora

Active Member
bwin и да пуснат тотално ме изгубиха като клиент ... като стъпиха в българия се регистраирах към техноя афилейт ... 1 месец яко реклама ... близо 400клиента ... и накрая ми пишат че регистрираните от България клиенти ще бъдат премахнати от афилейта ми ... пълни тъпаци ... Никога повече няма да им правя реклама !!!
Все едно поста ти съм го писал аз. С мен се случи същото. Доведох няколко десетки клиента и после писмо, извинявайте, но клиентите ще бъдат премахнати. Никога няма да се върна да работя с тях.
*** Лично мое мнение!
 

bobby2w

Member
Колега първо поздравления, смятам, че съветите, които даваш в началото са доста на място. В момента може би най-важният фактор е търпението за да успееш. Доста от позициите са заети и има сайтове с високи бюджети, които правят всичко възможно да те "минат". Откъм партньори в последно време трудно се работи с bet365...
Иначе доста от хората са доволни от winbet и ние като цяло лансираме тях като най-предпочитан вариант.
 

gerryto

New Member
Съветите са добри, но звучат доста утопично. Колкото и да се стараеш да правиш нещата колкото се може по-качествено и с визия към по-добро потребителско изживяване винаги има мастодонти, които да те отвеят. Говоря за сайтове, които са на по 15-20 години с огромен авторитет и огромен бюджет, които не можеш да мръднеш или, за да ги мръднеш ти трябват години работа и неизчерпаеми финансови ресурси… Иначе наистина далечното бъдеще ще принадлежи на качественото съдържание и UX, но докато дойде това бъдеще ще изтече много вода…
 

Горе