6 поста, за да мога да изпращам Л.С.

shemzy

New Member
Здравейте,
малко ме затруднява условието , в което трябва да имам 6 поста, за да мога да изпращам лични съобщения.

По принцип не взимам дейно участие, където и да е - само чета.

Сега обаче минаха 6 години от както съм се регистрирал и ми се налага да пратя няколко лс-та, но няма възможност и трябва да спамя в темите, за да ги натрупам.

Използвам възможността хем да изрязя мнение, хем да натрупам и пустите мнения.

п.п. Може да направите старите профили да имат възможност да изпращат лс-та, без да е необходимо да трупат мнения.
 
От: 6 поста, за да мога да изпращам Л.С.

За жалост тук не се отчитат постове.
 
Преместих темата в За форума, където и е мястото, защото касае форума.

@shemzy, не знам защо всеки свързва тези пусни 5 поста със спамене по темите. Няма ли начин да ни кажеш примерно "Как си ни намерил", "На колко години си", или "Колко Сайта Притежаваш?"

Няма начин с 2-3 мнения да се спамне там. :)

Имаме такива правила, защото ни спестяват много време с недоброжелателите. Преди това се влизаше и се спамеше на поразия, особено с мас лични. И малко се учудвам, че от 2009-та до сега няма какво толкова да драснеш тук във форума. Но не ме разбирай погрешно, тези ограничения не са заради затруднят хората, или да се правим на интересни, а защото просто държим мястото да се задържи чисто и без аварийни ситуации, които точно някакви безмозъчни биха направили. Но с такива правила няма как да се получи толкова лесно. ;) Надявам се да ни разбереш. ;) Ако има нещо, с което да помогнем - кажи ни, ще съдействаме.
 
От: 6 поста, за да мога да изпращам Л.С.

Вещ съм по всяка тема (както всеки българин :D), но когато всичко е казано няма защо да се повтарям. Просто чета, попивам идеи, тествам.
Също така помня, че преди години (горе долу по времето , когато се регистрирах) имаше спор за уайт хет и блек хет сео-то.
Като повечето бяха с противоречиво мнение за блек хет-а и както казах вече просто чета, попивам идеи и тествам.И тествах и те не се оказаха прави :)

И сега ми трябваше фриилансър за направата на няколко мобилни приложения и поради факта, че не успях да пусна ЛС, писах тук ;)

Правилата са си правила
 
Re: От: 6 поста, за да мога да изпращам Л.С.

Разбирам. Сега вече имаш право. Аз лично препоръчвам да се включиш в 10 теми, ей така, ако искаш незабележимо, не толкова за мнение, колкото за тези 10 поста и лимити. Вярвам, че си вещ, щом си от толкова време във форума. :) Не го препоръчвам за друго, а знам, че рано или късно ще е нужно да се възползваш от нещо тук, било то фрилансър, някоя фри оферта, каквото и да е, касаещо бизнеса ти или твои бъдещ проект. :)
 
От: Re: От: 6 поста, за да мога да изпращам Л.С.

Във форума, който администрирах преди време, тази опция ни създаваше доста проблеми. Като се беше отпочнало едно поголовно флудене с безмислици по различните теми с цел трупане на мнения, направо бяхме вдигнали ръце. Тук не знам как се оправяте с тази практика...
 

Горе