-

• Автор Автор Deleted member 1942
  • Начална дата Начална дата
От: Какви сайтове имате и колко изкарвате от тях?

Никъде не пише, че се вадят лесно пари от Интернет ;)

Който ти е казал че е лесно, лъже. Доста работа си е. Лично аз изкарвам малко - до 150 долара за месец/месец и половина. И постоянно се занимавам - чета по форуми за различни тактики за привличане на трафик и оптимизация, дори бях намерила в книжарницата "Психология на купувача".
Чети, работи и ще печелиш със сигурност.

още един отговор - не е лесно, но пък понякога е много забавно и пристрастяващо, а тези две неща много правят почти всяка работа да изглежда лесна. Но четенето е невероятно много.

Мдам занимавка си е....
Приходи - убеден съм, че има хора, които изкарват достатъчно...но повечето може би се радват на някакви странични приходи.. (примерно аз) :)

От: Re: Какви сайтове имате и колко изкарвате от тях?

още един отговор - не е лесно, но пък понякога е много забавно и пристрастяващо, а тези две неща много правят почти всяка работа да изглежда лесна. Но четенето е невероятно много.
Абсолутно точно описваш и моето мнение по въпроса. Кефи ме да се човъркам из нет-а и да правя по някой лев, вместо да играя cs примерно :)

Изобщо не е лесно и повечето хора биха правили повече пари по други начини, ако вложат същите усилия и време, но другите начини невинаги са толкова гъвкави като време и място. Затова правенето на пари онлайн е сравнително добър начин за припечелване на странични доходи. Разбира се има и такива, които печелят доста и не само се издържат, ами направо са си богати.

лесно е и се изкарват много пари :)
Един приятел има няколко сайта за финансова информация - кредити, депозити - http://www.moitepari.bg/ и още няколко други и изкарва доста кинти :)

Здрасти и добре дошъл тук - еми лесно е ако си навътре в това което правиш, с всичко е така. Примерно много по-лесно караш на задна гума колело, ако преди това си го практикувал. Едното е следствие на другото. Ето тук има програми в които може да видиш какво се предлага за начин на печелене:

Проверени Афилиейт Програми - Trusted Affiliate Programs

А за сайтовете - виж подписите на мембърите тук...повечето от тях са ги сложили за линк стратегия, което от своя страна - правят и парички от тях. Лека по лека и скоро до големите.

Успехи и много късмет, ако си решил да се впускаш в това.;)

От: От: Какви сайтове имате и колко изкарвате от тях?

Ако сайта е добър нали трафика сам ще си идва и вече остават само чистите 150 долара (примерно), но без четенето..?

Да, така беше през 98-ма.

Лесни пари от интернет няма, особено за начинаещите, обаче когато положиш достатъчно усилия и загубиш прекалено много време в мислене и писане има вероятност да почнеш да печелиш достатъчно без почти да си даваш зор.

Както се казва, лесно няма
Ако е лесно няма да се падне на нас ;)

Трудно е първите 2 до 3 години, да натрупаш опит, достатъчно на брой сайтове и тн.После всичко става много лесно чак скучно, че и досадно.Някой месеци (летните особено) като знам какво съм правил през текущия месец чак ме е срам да си харча парите:)

Ще кажа ,че е доста трудно ! Поне за мен , тъй като се занимавам с това от близо година тепърва започнах да навлизам в нещата след много четене из форума , а и не само тук ... След доста съвети и мнения , които съм получавал от Вас , за което ви благодаря... Парите, които съм спечелил за този период са около 300 долара +- ... а нещата , с които не съм наясно са 300 пъти повече ;) ... Понякой път ми идва да за*ба всичко , но се надявам ,че с времето и постоянството ми ... нещата ще потръгнат и ще почна да изкарвам "green lizards" :D

Успех на всички !

От: От: Какви сайтове имате и колко изкарвате от тях?

Имаш грешка на URL в подписа - antiimpotencepills.ifno.

Също така забелязах, че насочваш посетителите на адреси от вида "http://сайт.com/?tanev". Има вероятност конверсията да е по-голяма когато отвеждаш посетителите към твой сайт (направен от шаблон) на твой домейн, защото понякога посетителите е възможно да си запишат адреса без „?tanev“ и да си купят нещо по-късно, когато бисквитките (cookies) ги няма вече (напр. ползват друг компютър или са ги изтрили (преинсталация, специализиран 'security' софтуер и т.н.)).

За да спестиш от домейни е възможно да направиш като мен - на един домейн (herbalpills.us) да сложиш субдомейни (procalisx.herbalpills.us, hoodia.herbalpills.us). На домейна (herbalpills.us) може да има сайт, от който да могат да се купят всички продукти, а от субдомейните - един или няколко.

От сайта procalisx.herbalpills.us съм направил една продажба - ако клиента е доволен, когато му свършат хапчетата пак ще купи от същия сайт (ако е записал URL-а; ако не е - ще търси в google вероятно с ключова дума procalisx...). Ако бях направил продажбата, насочвайки клиента към procalisx.com/?моетoID, при второто купуване едва ли ще напише целия URL заедно с ?моетоID...

Последно редактирано:

Горе