adbux. click visit paid.

TheRocket

New Member
незнам до колко ще ви заинтересува но все пак ще го пусна.
това е 'сърф' сайт , в който при ваш клик на дадена реклама ви дават по цент. цаката както знаете е в 'рефералите' , или с други думи казано хората които ще се запишат в сайта чрез вас. вие взимате 100% от тяхния доход. сайта работи с пейпел , но скоро ще има и други методи за изтегляне на парите. хубавото е че без да влизате трупате добри доходи, взависимост от активноста на хората които сте поканили. аз лично почти не му обръщам внимание , но като за странични доходи е перфектното решение, пък и нищо не инвестираш все пак.
може да започвате през банера :)

Спирам ти линка докато не кажеш полчил ли си плащане от тях?

нямам нищо против да слагаш сърфове които са трафик ексчеиндж, но за тези коио плащат искам верификация че го правят 8)

(може да избегнеш това като си направиш един саит за сърфове сложиш си на него линковете и го добавиш в подписа си и коментираш нашите теми :)
 
TheRocket, добре дошъл в форума за онлайн бизнес, интернет реклама, оптимизация за търсачки, бизнес възможности, как да се прават пари онлайн, пари от интернет...и други който се сещаш. :lol: Приятен престой тук ти пожелавам.

Нещо банера не ти работи батка. :roll: Да тези съм ги виждал по сърфовете. Явно набират сърфисти за да станат големи. То е хубаво да си сървираш ама не виждам как там ще направиш големите пари. Аз ги ползвам за downline Builder. За това са най-полезни за мен.


сайта работи с пейпел , но скоро ще има и други методи за изтегляне на парите.

Много странно, повечето сърфове са с основно плащане e-gold и alertpay. Явно тези са още в начално полужение.пък и нищо не инвестираш все пак.
Време, бате инвестираш. Това е ценно нещо. :)

Ако искаш да набереш хора под теб, поне покажи че им работят банерите, че не се получава иначе много добра реклама на сърфа. :D
 
доста хора са зели пари до ся от adbux

Earnings Example:
You click 10 ads per day = $0.10!
10 referrals click 10 ads per day = $1.00!
Your weekly earnings = $7.70!
Your monthly earnings = $30.80!

Minimal payout - 10$ (беше 5$ ама неможели да сварят да изплащат)

В 15:56 часа
Online: 1,532
Total Members: 57,411
Clicks Served: 1,325,285
 
Благодаря много за посрещането , страхотно форумче наистина.
Ще проуча по подброно въпроса с изтеглянето на парите , а дано и пей пел да пуснат скоро теглене към българите.
 
Чувал съм добри неща за тази програма... но незнам...
Чрез ПейПал можеш ли вече да получаваш пари или още само да плащаш?
 
IndArt.Org каза:
Чувал съм добри неща за тази програма... но незнам...
Чрез ПейПал можеш ли вече да получаваш пари или още само да плащаш?

то дори и да не ти е потвърден акаунта можеш да получаваш(в акаунта) пари.
 
Ех, Боже, хората не са толкова глупави. Направил първия си пост с линк под негов рефърал та да печели от другите по тарикатската :lol: Поне споменай, че те подпомагат хората.

Та по темата - сравнително добра програма, но и сравнително нищожни приходи. Ако нямате приятели, сърфиращи реклами под ваш рефърал, ще изкарате около $10-20 на година, отделяйки по половин час всеки ден.
 
Ами аз не виждам нищо лошо в това, да си сложиш линк с твоя реферал. Все пак ти споделяш някаква информация за някаква система и ако някой се зариби е нормално той да каже, че се е зарибил от теб, след като това ти носи дивиденти. Още повече, ако се запишеш през някого не губиш нищо, просто той печели повече. Какво му е толкова тарикатското? Кой те прави на глупав?
 

Горе