Add submit url script

naskobg

Well-Known Member
някои да знае откъде мога да намеря подобен скрипт за автоматиочна обмяна на линкове ?
Добре е след това скрипта да изпраща мейл че някои иска обмяна на линк..

Подобни като тези тук - примери:

http://www.overlyreal.com/site-submit-reciprocal.asp
http://www.phplinkdirectory.com/demo/ - после кликнете на submit link за да видите какво точно ми тербва.
 
ако ще правиш подобно нещо внимавай системата да е добре направена с възжможно най-малко дупки ... да не вземе някой да те пробие ... точка 2 на тези неща е че ще ти се наложи при тов аположение хостинга ти да ти опзволява server side скриптовете да променят/създават файлове което ако трябва да сме откровени малко се опъват да го дават като услуга някои от хостигите :)
 
Бате виж тук: :?: Links Manager, там има такъв скрипт който ти трябва, ама аз лично ти препоръчвам да си Мениуал Едитинг Директория, че ако те налазят спамарчетата ще ти стане лошо. Знам че трябва да минеш през верифай код ама някой спамер си идва и често ти пълнистраницата с гаден спам.

А този скрипт, който показа автоматично показва сайтовете онлайн само е необходимо да се изпълнят дадените там условия. Но това не е гаранция че някой ще се възползва лошо от това. Внимавай.
Ти на какво по-точно си се спрял като скрипт?
--------------------------------------------------------------------
 
трябва ми елементарен скрипт които да иска
e-mail
description
url
да е само real esatate или home and building
абе подобно на това - "http://www.freebusinesslistings.net/submit-real-estate-site.html"
така мисля да го направя
 
За какво ползвате link exchang-a. ако е за подбряване на класирането по резултатите от търсене в Google например... не само, че не работи, ами може и "наказание" да се отнесе.
 
fcolor.bg каза:
За какво ползвате link exchang-a. ако е за подбряване на класирането по резултатите от търсене в Google например... не само, че не работи, ами може и "наказание" да се отнесе.

откъде си сигурен за това? дай поне някакво основание? За какво "наказание" става дума?. Сайтовете са хиляди и повече които си имат такива линк директории.
 
Г казва Avoid link exchanges не че е забранено http://predpriemach.com/viewtopic.php?t=292

п.с Не всички тук имат ресурс като на хост бг да си държим по един сайт като vbox7 и да си имаме линкче във футъра ...

умната не прекаляваите и гледаите да разменяте предимно с сайтове от вашата ниша :) а най добре разменяите артикъли тук там е по статииките във форума пише защо :)
 
BATTERY каза:
ако ще правиш подобно нещо внимавай системата да е добре направена с възжможно най-малко дупки ... да не вземе някой да те пробие ... точка 2 на тези неща е че ще ти се наложи при тов аположение хостинга ти да ти опзволява server side скриптовете да променят/създават файлове което ако трябва да сме откровени малко се опъват да го дават като услуга някои от хостигите :)
???? Къде има забранен fopen() и fwrite() ?
 
Аз си мисля че натуралният link exchange няма да фо отнесе - то е начина да се придвижите към ядрото и по-важно към ядрото в нишата ни. А това за линк размяната го правиме защото е хубава (най-малкото) сайта ни да е популярен в мрежата, да разберат търсачките че ни има в данена ниша.

Ако не се правише - то нямаше да се извлече ползите от мрежата - да се заформи някаква мрежа с сходен content. Това е много харесвано от търсачките. На мен тези аргументи ми харесват за да продължа да го првя и завбъдеще.
 
Размяната на линкове си е нещо съвсем естествено. Като имаш партньорство с някой сайт е нормално да разцъкате линкчета. И търсачките са наясно с това. Просто сверява контекста, за да разбере дали това наистина е партньорство в нишата или просто спамерска уговорка.
 
Искаш по точно да кажеш script или софтуер с които автоматично да субмитваш линкове в директории нали така?

В Чужбина някои така си вадят $$.

Аз знам един дето ми върши супер работа имаш 150 възможни директории пак ако си платиш $10 ти пуска до 800 директории,

И да речем в др форуми ( чужбина ) има такива севице където примерно да ти субмитнат сита до 1000 директории зимат по $35 - $50 това е средното др зависи и от PR директориите

Айде да не се овъртвам!

Все пак ако желаеш този софтуер само пиши тука и ше ти дам download link :)
 
То че могат да те събмитнат е ясно, въпроса е в колко ще те удобрят. Кофтито е че плаюаш за работа, а не за резултати. Но пък и не плащаш кой знае колко. Но събмитването не означава 100% присъствие в директориите.

А това за софтуера, може да паснеш един download link ако искаш, аз ще съм много доволен. Тук някъде из форума беше предоставен един такъв софтуер, с около 150 дитректории в него.
 
Харесва ми софтуера защото при ръчно добавяне ми вкарва информацията автоматик в някой директорий пропуска полета, но да не издребняваме :p има си собствен браузер.

п.с. Blinky - ти си главния виновник за толкоз content
 
Хах много интересно моя сайт който е сигурно от година и е хостнат в хит.бг ... се показва на 3то място в google след като напишете "Sobieski" и дори незнам как сам го направил това е от преди година сигурно но не си мърда! а ако я бях субмитнал в още директорий щеше да е много добре и
получавах около 60 посетителя в началото като се има на предвид че даже не знаех какво е СЕО :lol: и сега викам да проверя на 3то място :D

ПП. страницата е http://sobityyy.hit.bg/ и има ПР 3 много се учудих тя дори няма meta tag за keywords а е с такъв ПР проверх да не би да гледа
HIT.BG проверих той има 6 което значи че ПР 3 е за моя сайт! Как става това нещо? и не съм сигурен че поста ми е за тук така че някой от модераторите ако иска да ми го премести :)
 

Горе