Adsense рекламно съдържание

Alexin

New Member
искам да попитам на страница как става това със слагането на рекламите общо ли имаш право да слагаш 3 елемента или 3 елемента от съдържание търсене и референции ? общо 9 ? или общо от 3-те раздела по 1 ?
 
По три рекламни полета, три линк юнита и две кутии за търсене на една страница.

Наскоро ги промениха (тоест сега както ти ги казах), не е лошо да прочетеш тази страничка > http://adsense.blogspot.com/2007/06/policy-updates-and-its-not-even.html .
 
митак ами аз прочетох тяхните промени https://www.google.com/adsense/supp...&subid=ww-en-et-asblog_2007-06-05&medium=link обаче не ми стана ясно три елемента общо или от всички 3 раздела по 3 елемента общо 9 да слагам на една страница или общо 3 ? :)) това ми е въпроса иначе това го прочетох
 
а и между другото тези ако сложиш повече от колкото трявбва е забранено и за това питам :))) да не пък ако сложа 3 да е малко а 9 много ужас вече тоз адсенсе :))
 
arsenal каза:
Митака има право за да не се повтаря и за друг
Да така си е. Аз ще кажа че колкото повече се пише - толкова по-добре, е хибаво е да се пише и по темата. Много се кефя че инфото тук си е яко и това е достатъчно за да се издигаме по търсачките. Всичко най най. :)
 

Горе