Adult friend finder affiliate program

Philvenkov

New Member
Здравейте, отдавна не съм писал във форума но исках да споделя опит и да взема някой друг съвет от по-опитните.

Имах известен опит с адулт фриенд файндера и искам да кажа само че нищо не става от тях. Пуснах си кампания чрез Гоогле адуордс и 50% кликовете които са ми отчитани там за деня не се отчитат в Файндера. Набутах се със 70лв но както и да е няма печалба без риск.

А въпросът ми е: Можете ли да ми кажете някоя надеждна аффилиейт програма която вече сте изпитали и дали са ви платили и дали е свестна програмата като цяло.

Благодаря предварително
 
ми пак ще ти кажа че френд файндъра е надеждно и изпитано 2 години не съм имал проблем с тях просто нещо може при тебе да е грешката
 
Ми незнам, аз съм приятно изненадан от тях...
септември миналата година сложих само 1 баннер в един сайт...след няколко седмици зарязах сайта и въобще не съм се занимавал...сега ти ме подсети и влизам аз в акаунта и гледам $50 :mrgreen: не е кой знае колко, но като за изоставен сайт мисля че е добре.... :mrgreen:
 
И аз мисля че са от най-сериозните в този бизнес. Кофти ти е била конверсията, но това неозначава че не са добри. Може да се поработи върху това, другите дейтинг проиграми не са толкова по-добри от тази поради простата причина че са по малки и не толкова развити, като афф. програми.

:)
 
AdultFriendFinder-а не съм ги пробвал, защото чух много оплаквания, въпреки че всички са единодушни, че те са най-сериозните.

Какво съм пробвал и не работи: DatingGold и Eroticy.

DatingGold не конвертира добре (или изобщо)
Eroticy е доказан 100% скам, който не плаща (но конвертира :D)

Ако намериш някаква алтернатива сподели.
 
с афф би трябвало да нямаш проблем но малко по добри са пусикеш само че дават 75$ на продажба докато афф 90$.Ето ти линк с мои реферал http://PussyCash.com/wmaster.asp?WID=420809676&promocode=BCODET000010D_00000

и без мои реферал http://PussyCash.com

но това са 2-те наи-добри програми които съм намерил за повече от 5 години експериментиране
 
AdultFriendFinder? каква точно е работата там, аз доколко видях в сайта им плащат по един долар за уникален посетител който им изпратиш?Правилно ли съм разбрал?
Нека тези който са по добре с английския да помогнат.

Благодаря, предварително!
 
AdultFriendFinder? каква точно е работата там, аз доколко видях в сайта им плащат по един долар за уникален посетител който им изпратиш?Правилно ли съм разбрал?
Нека тези който са по добре с английския да помогнат.

Благодаря, предварително!
ми първоначално е така оба4е имаше някакво условие че ако не почнат да конвъртват и да си плащат посетителите там примерно на всеки 20 един да плаща минаваш на обикновения афилиейт план дето си на процент.
 

Горе