Здравейте,

Аз съм един от основателите на Simvoly.bg и наскоро бяхме поставени в топ 3 платформи за сайтове в света. В момента се опитваме да навлезем на българския пазар и започваме Affiliate и White Label програми. В момента в България и световен мащаб над 60% от бизнесите нямат сайт, а може да си представите, какъв процент от тези, които имат са с модерен и актулен сайт.

Affiliate програмта ни е стандартна - за всеки докаран плащащ клиент се изплаща комисионна от 25% докато клиента използва платформата (може да е 5 месеца, може и 5 години). Комисионните са между 54лв и 192лв на година от един клиент. Към това има и 15% комисионна за индивидуална направа на дизайн - 37лв или 72лв в зависимост от големината на сайта - https://content.simvoly.com/s/24444282803329/uploads/A-Home/Affiliate-9197218.pdf

White Label (WL) - за тези, които не са запознати това е възможността да наемете платформата като ваша. Можете да я предлагате на ваши клиенти като платформа за сайтове или да правите сайтовете на клиентите си на нея. Общо взето имате абсолютна свобода:
  • Използвате вашия бранд
  • Вашия домейн
  • Слагате ваши цени към клиентите си
  • Ваши дизайни и цялостна бизнес стратегия
Това са само част от преимуществата. За WL има годишен абонамент от $199 и за всеки ваш активен клиент (плащащ) се заплаща 65% от оригиналната цена. Какво имам предвид: нашият Персонален план е 18лв с ДДС на месец и за клиент, който е на този план, към нас плащате 11.7лв с ДДС на месец. А в самата ви платформа, за този план, може да сложите каквато цена пожелаете.

Пазарът е голям и има нужда от лесен и бърз начин за създаване и управление на сайтове и онлайн магазини. Ще се радвам да отговоря на всякакви въпроси отностно платформата и партньорските ни програми.
 
Последно редактирано:

Горе