AGLOCO - Една нова възможност за изкарване на пари онлайн

juukkk

New Member
register.gif
t5_1862638.jpg


Може би вече знаете, че всичко, което правите в интернет изкарва пари за някой друг. И това не се случва само, когато правите покупки онлайн. Всеки път, когато разглеждате реклама, кликвате върху реклами, търсите нещо. купивате нещп, даунлоудвате нещо, регистрирате се в някое онлайн общество, правите постинг за някаква история или качвате картинка или видео, някой човек или цяла компания получава такса, комисионна или си продава стоката чрез вашата активност.
Да, но какво получаваш ти? Нищо, разибира се! Сега, обаче създателите на AGLOCO ( съкращение на A GLobal COmmunity) смятам да променят това завинаги. На пръв поглед AGLOCO изглежда като един от, до преди няколко години, известните сайтове CashFiesta и други такива, които обещаваха забогатяване за уникално кратък период, без да правите нищо съществено. Само трябваше да си свалите техния софтуер и да цъкате като побъркан по банерите им и в крайна сметка да изкарате най-много $15-$20. Няма да ви лъжа, и ще ви кажа, че AGLOCO същност е наследник на подобна компания, наречена AllAdvantage, която реши да остане вярна на своите потребители и раздаде чекове за над $100,000,000, но банкрутира, именно, за да не "изпързаля" своите потребители както останалите компании биха направили. Сега, когато еуфорията около интернет обществата, социалните сайтове ( Social Communities, Social media) е в своя разцвет същите хора се връщат с AllAdvantage 2.0 или така нареченото AGLOCO с тотално иновативна идея!
AGLOCO ще бъде притежание на неговите членове!
Да, говоря истината, но нека ви кажа какво имам предвид. За момента AGLOCO е в бета период и в момента вниманието на създателите е концентрирано върху разрастване на обществото потребители. Това е така, защото когато бъде открита официално компанията само 10% ще отидят за нейните създатели (повечето, от които са завършили Stanford University) за това,че са я създали и че поддържат системата. Останалата част ще бъде разпределена под формата на акции, защото компанията ще бъде изкарана на Лондонската AIM стокова борса. По този начин всеки потребител, ще притежава част от компанията. И целта е, защото от AGLOCO абсолютно по никакъв начин не се опитват да се рекламират, защото това което става в световната блогосфера е говорене от уста на уста за тази нова концепция. Говори се толкова много, защото философията на компанията се базира на това - да се създаде общество, а това става само чрез споделяне между членовете му. Хубавото на AGLOCO е, че предлагат уникална партньорска програма, която достига до 5 нива надолу в йерархията. Какво ще рече това? Еми ако днес вие редайректнете, някой чрез своето уникално ID agloco.com/r/BBBZ4478, то той ще се води ваш директен приятел от I-во ниво (direct refferal), да но когато той регистрира някой или няколко хора те ще се водят вашите индиректни приятели от II-ро ниво (extended refferals) и така чак до пето. Аз вече съм запознат доста с темата и мога да ви кажа, че има хора, които са регистрирали само 100 директни приятели, но след това явно тези 100 човека са били доста активни, а и приятелите на техните приятели също и в момента има хора с над 10,000 refferals. И това е хубаво първо, защото колкото повече хора привлечете(директни и индиректни) толкова по-голям процент от акциите ще вземете. Освен това с разрастването на компанията, създателите ще могат да преговарят за по-голям % с рекламодатели и др., които да печелят потребителите!
Изискват се 3 лесни стъпки, за сега, 4-тата ще е да получите своя дял от компанията и парите, които ви се полагат. Първо - да се регистрирате. Второ - да свалите Viewbar(tm). Само, че за съжаление за сега Viewbar-ът е в бета период и разработчиците искат да го изчистят максимално от страна на бъгове и може да се забави пускането му в обръщение. Но по-добре чист и добре функциониращ софтуер, които отчита правилно дивидентите ви, отколкото през ден да сваляте пач, а и както споменах, за сега вниманието е концентрирано над разрастването на обществото. Също така иска да ви изясна, че когато бъде пуснах Viewbar-ът ще може да се използва максимум 5 часа на месец. След като изчерпате квотата си просто го изключвате и не се притеснявате, че няма да си получите парите. Може би забелязвате, че това е уникално, защото ако имате опит с тези стари сайтове, за които споменах в началото, те ни караха да им държим софтуера 25 часа в денонощието и да кликаме като умопобъркани. С AGLOCO - нищо подобно. Хората не насърчават абсолютно никой да клика нарочно върху рекламите. Абсолютно по никакъв начин няма да се налага да променяте начина, по които използвате интернет. Просто от сега нататък ще получавате това, което ви се полага. Третата стъпка естествено е да кажете на своите приятели и ако те са съгласни да се регистрират чрез вашието уникално ID. След това можете спокойно да кажете AGLOCO е моя компания. Това ще може да стори и всеки един регистриран потребител. Мотото на компанията е - Оwn the internet и не са далече от истината.Е, ако това не ви е достатъчно силно препоръчвам да прочетете Често Задаваните Въпроси, за АГЛОКО и техните отговори и да имате на предвид :
Защо да се регистрирате?

1. Не се изискват никакви такси и отнема по-малко от минута.

2. Вие сте комуникативна личност и имате голям кръг от приятели, които често ползват интернет. Това е идеалната възможност да споделите с тях тази нова концепция и да ги редайректнете чрез своя уникален линк още днес.

3. Имате блог, или профил в голям сайт, базиращ се на интернет контакти ( като MySpace, MyBlogLog, Del.icio.us, а от българските - Friends.bg, zip.bg) и имате възможност, чрез имейли или чат стаи, да разкриете на своите виртуални приятели предимставата и идеята зад AGLOCO.

Също така ви предлагам като източници на допълнителна информация тези сайтове:
agloco.nenkov.info
agloco.blog.bg
agloco.hit.bg

Надявам се да съм бил полезен! Ако все още имате някакви въпроси ще се радвам да отговоря на тях на лично съобщение или тук в вашите отговори. Също така не се притеснявайте да ми пишете имейли на nikifornenkov @ yahoo.com или пък да се свържете с мене в Skype(skypename: nikifor88 и моля ви като ми пишете споменавайте, че става дума за AGLOCO или като искате ауторизация го споменавайте, защото обикновено не приемам непознати). Ако и това не ви е удобно - ICQ: 223-457-084, но го използвам по-рядко. Също можете да ми търсите името в friends.bg или zip.bg :)

И като финал искам да спомена малко за регистрацията през уникалните ID-та. Знам, че ние българите сме малко по странни и когато аз сега ви предлагам да се регистрирате чрез мен вие си мислите,че по някакъв начин ви лъжа, използвам или възползвам от вашите контакти. Това не е така! Аз както предполагам и вие след като се регистрирате ще си вложите част от свободното време, за да разширите контакт листата си и ще се чувствате адски зле, когато се стараете толкова много и споделяте с хората за нови възможности и в крайна сметка да не получавате някаква стойност, възнаграждение, признателност за вашия труд.Искам да изясня, че философията на това общество е такава - споделят с тебе и ти в замяна на полученото ново знание използваш техния линк и след това повтаряш стореното и нови хора се регистрират през теб - чисто и просто. А пък и не можеш да очакваш, когато някой ти е споделил с теб това, ти да не използваш неговото ID, и когато ти решиш да рекламираш своето да очкваш някой да не направи същото. Не губите нищо, когато се регистрирате чрез някое ID, а напротив печелите, защото ставате част от нещо изключително и ново по рода си. Надявам се да ме разберете! Успех
Регистрация - аgloco.com/r/BBBZ4478
 
Бате и аз на времето започнах като се занимавах с такива неща а ти като гледам си се постарал доста. Ако положиш същите усилия за да промотираш някоя от препоръчаните програми ще изкараш много повече пари. Кликни на някоя програма и запиши се и разгледаи а ние ще се постараем дати помогнем с каквото можем :wink:
 
Тава е cool, пич.Аз също се занимавам от време на време с Traffic Exchange Programs. Цаката е да си натрупаш много хора под теб и да въртиш други програми.

Определено там се намират какви ли не неща, от други сърф програми до матрици на много нива.Но най се кефя на:"Дай си и-мейла тук за да те направя богат за нула време" :lol: Голям купон е.
----------------------------------------------------------------

Internet Affiliate Marketing News
 
Todor, няма за какво.Бате и ти си ги виждал и нагледал на всякакви бизнес възможности по тези сърфове.

Авто сърфовете са не чак толкова добри за набиране на хора под теб и евентуалното печелене от тяхна продажба.Хубавото при тях, е че можеш да ги ползваш за повишаване на Alexa ранга.

Но ръчните сърфове са по успешни за целта.Повече конвертират и също са полезни за Alexa ранга на сайта ти.

Абе интересно е поне

:lol:
----------------------------------------------
Как се прави бизнес онлайн
 
Дали ще плащат или е скам?

Защото обещават около 1$ за търсене.
 
Sobieski каза:
Дали ще плащат или е скам?

Защото обещават около 1$ за търсене.

1$ може да дават за 1 час търсене. ти в месеца сърфираш 5 часа - 5$ и останалите пари идват от рефералите.
Не съм зпаознат много много Аглоко ама ако дават 1$ за търсене още от сега си отварям 1 txt документ и почвам да го пълня с ключови думи, че да съм подготвен :p
 
От: AGLOCO - Една нова възможност за изкарване на пари онлайн

Здравей Блинки!
Прочетох един -два твои коментара със съвети за печелене на пари през интернет (и понеже останах с впечатление , че си наясно с това ) се обръщам към теб с молба за помощ.
Вече пети месец съм безработен и стоя само пред компютъра, затова мисля че съм добър кандидат за обучение.
Ако си съгласен да ме научиш как става ...ми пиши на и-мейл [email protected]
 
От: AGLOCO - Една нова възможност за изкарване на пари онлайн

Тава е cool, пич.Аз също се занимавам от време на време с Traffic Exchange Programs. Цаката е да си натрупаш много хора под теб и да въртиш други програми.

Определено там се намират какви ли не неща, от други сърф програми до матрици на много нива.Но най се кефя на:"Дай си и-мейла тук за да те направя богат за нула време" :lol: Голям купон е.
----------------------------------------------------------------

Здравей Блинки!
Прочетох един -два твои коментара със съвети за печелене на пари през интернет (и понеже останах с впечатление , че си наясно с това ) се обръщам към теб с молба за помощ.
Вече пети месец съм безработен и стоя само пред компютъра, затова мисля че съм добър кандидат за обучение.
Ако си съгласен да ме научиш как става ...ми пиши на и-мейл [email protected]
 
От: AGLOCO - Една нова възможност за изкарване на пари онлайн

Здравей,

няма проблем както аз, така и някой друг да ти даде съвети в това как да си изкарваш парички онлайн. Но като за начало защо не разгледаш наоколо и да видиш с какво би искал да се занимаваш, защото ако те и влече нещата ще станат и по-добре. Идеята е да имаш основни познания, които няма как да ти ги кажа, те си се учат, терминология и тук таме малко по-детайлно четене на ОПРЕДЕЛЕН подотрасъл на интернет маркетинга.

Аз лично сам съм се учил, като съм гледам и дискутирал. Не само в този форум, но и в други. Колкото повече инфромация попиваш, толкова повече ще научиш и ще имаш възможност да практикуваш, респективно - успееш.

Ако имаш нещо по-конкретно като въпрос или/и молба, изстрелвай я тук. НО знай, че ако сам не поемеш инициативата, никой не множе да даде това, което ще ти е от полза, като напътствия. ;)
 
От: AGLOCO - Една нова възможност за изкарване на пари онлайн

...не се ли уморихте с тия пари онлайн?!
 
От: AGLOCO - Една нова възможност за изкарване на пари онлайн

влез на този линк http://www.buxinc.com/index.php?ref=tatqnecaaa
програма, която ви плаща пари за това, че просто натискане връзки. Начинът, по който тя работи, е много проста: всеки ден, когато влезете във вашия акаунт, ще бъде представен с някои рекламни връзки. Щракнете върху всяка връзка и да видите уебсайта рекламодатели за 30 секунди и след това, след като щракнете върху бутона за потвърждение, Вашата сметка ще бъде кредитирана с $ 5! След като сте достигнали минимално изплащане, можете да направите заявка приходите си и да получат плащане от нас.
 
От: AGLOCO - Една нова възможност за изкарване на пари онлайн

ето ви още два сайта за трафик:http://www.easyhits4u.com/?ref=katrina1973
тук можете безплатно да рекламирате вашите линкове и банери за да привличате реферали.
като сърфирате и гледате чужди реклами получавате кредити с които можете да публикувате вашите линкове и банери да се гледат от други
потребители.отделно получавате 0.30 цента на 1000 клика които можете да изтеглите.
2.http://www.clickvoyager.com?id=katrina1973
тук също можете безплатно да рекламирате вашите линкове и банери за да привличате реферали.
като сърфирате и гледате чужди реклами получавате кредити с които можете да публикувате вашите линкове и банери да се гледат от други
потребители.
 
От: AGLOCO - Една нова възможност за изкарване на пари онлайн

ето ви сайт който ми е платил:http://www.earneasycash.info/index.php?ref=katrina1973

Transaction details

Payment Received (Unique Transaction ID # 00000078X49727303)

Sent by: Matthew McLaughlin (The sender of this payment is Verified)
Payment sent from: [email protected]
Payment sent to:[email protected]

Amount received: $1.13 USD
Fee amount: $0.00 USD
Net amount: $1.13 USD

Date: Jan 25, 2012
Time: 20:43:40 PST
Status: Completed

Subject: Your EarnEasyCash Payment
Payment type: Instant
 
От: AGLOCO - Една нова възможност за изкарване на пари онлайн

Ако наистина си набор 73 и се занимаваш с подобни глупости си яко зле како :lol:
 

Горе