AGLOCO-защо,как,колко $

Rossko

New Member
Здрасти на Всички!!! :D
Видях, че има стара тема за AGLOCO, но доста невярна според мен.А от там забелязах, че повечето ПРЕДПРИЕМАЧИ са останли с погрешни впечетления и неясна информация!
Тук ще ви изложа информацият която имам.
Значи, AGLOCO е един обикновен бар / Viewbar /. Той е мъничък toolbar който си стои на долната част на екрана ви когато вие сърфирате. Viewbar задържа данните от вашите онлайн интереси и предпочитания, и ползва тази информация за да ви достави най ценните реклами в точното време. В същото време си има добавена търсачка и една IM програма.
-Не товари вобще;
-Не нужно да цъкаш по каквото и да е;
Просто си седи долу.Нужно е да е включен само по 5 часа на месец.За тези пет часа ви се плащат 5$.Не е много, но за никаква работа си е чист подарък.Та тези 5 часа се правят за ........5 часа :D .. и после цял месен не е нужно вобще да е включен. Отделно можеш да привлечеш реферали (както винаги :wink: ) от които получаваш още пари.Можеш да построиш членска мрежа до пето (5) ниво, като всеки член който направи същото ти носи по 1.25$ /всеки месец/.И така....На пръв поглед са малко,но това е ако не правите нищоооо......а ето една примерна схема с по няколко човека на ниво (може да си изчислите всичко с калкулатор, поместен на сайта).Та значи ВИЕ, показвате го още на 3 човека, всеки от тях на други 2-3... и така до 5-то ниво ....и това прави 458.75$ на месец
...хм не е зле...и така...може да изчислите с колкото искате човека.
Само още един пример ще ви дам.Ако направите мрежа от 10 директни реферала и всеки от тях направи по 5 примерно и тези 5 по още 5 и така още 2 нива...това прави 9767.5$ месечно
Мисля че ви стана ясно.Ако ви се бачка правите яко кинти,ако не- на края на годината примерно имате натрупани 60%/само от ваште 60часа годишно/ и така.
Ето сайта agloco.com
Успех на всички ПРЕДПРИЕМАЧИ!!!
 
Viewbar задържа данните от вашите онлайн интереси и предпочитания, и ползва тази информация за да ви достави най ценните реклами в точното време.

На мен ми изглежда като следене :) Не казвам че не можеш да спечели нещо ама те това го пускат от повече от година засега само са събрали данните на цифра народ :)
 
Viewbara го пуснаха пред 2 месеца. 5те часа които трябва да сърфираш ги издухах за 1 ден, докато се регистрирах по директорий, но до момента никой не се е похвалил с $ от тях.
Ако някой ще прави пари от AGLOCO това ще са хората с по 30-40к реферала.
 
Има нещо вярно.
Обаче, май по-добре да се пробва сега, пък каквото стане!Защото е ясно на всички,че винаги тези, който са почнали по-рано правят повече кинти.Щото ако чакаме някой да се похвали с много кинти - значи сме закъсняли......... и пак трябва да обираме само дребната парса и ще си викаме след време "Ееее мама му дее**, ако бях се зарибил по-рано"
А може и да се окаже дърво!!! :D
Никой не знае...
Аз го лепнах тоя ViewBar и направих 5 часа....
нататък ще видим.
Успех на всички с Agloco!
www.agloco.com
 
Хехе, много ги обичам такива програми... правиш пари от нищото. Предпочитам браузърът да ми е чист и да знам, че съм направил една голяма продажба за повече от $50 днес, вместо че съм изкарал $5.

Не знам доколко може да се печели от това, но съм го казвал и преди - истинските пари идват от PPC и (най-вече) афилиейт продажби.
 
Митака каза:
Хехе, много ги обичам такива програми... правиш пари от нищото. Предпочитам браузърът да ми е чист и да знам, че съм направил една голяма продажба за повече от $50 днес, вместо че съм изкарал $5.

Не знам доколко може да се печели от това, но съм го казвал и преди - истинските пари идват от PPC и (най-вече) афилиейт продажби.

:) Ето някой, който мисли на едро. Евалата бате. :) Имаш едно черпене от мен, и аз си мислех да пиша по темата ама ти си си го каза. :wink:
 
Rossko,
а може ли да ми дадеш допълнителна информация, какво точно трябва да правя, докато лентата е отворена ... защото въпреки, че си върша работата в интернет, лентата само около минута свети зелено и после е червена непрекъснато (става въпрос за точката на логото) и става зелена само ако рестартирам viewbar-а пак за около минута.
Пише ми, че имам до момента 0.1 часа - това какво точно ще рече - че нямам и 1 час ли?Снощи поне 3 часа бях я пуснал и днес най-малко още толкова.
Другия ми въпрос - къде точно на сайта пише, че за тези 5 часа месечно се дават по $5 ?
Също така ме интересува как става плащането - виждам, че с чек, но трябва ли допълнително по някакъв начин да се заяви, че искаш да ти изплатят сумата. кога можеш да го направиш? В края на месеца ли?При достигане на някаква сума ли?
Това е основно което ме интересува. Благодаря предварително!
 
Здравейте!
Направих си регистрация в AGLOCO, но не мога да си изтегя viewbar-a, казва ми,че не е готов още. Моля помогнете![/quote] :?:
 
Не си струва да се занимаваш с това алгоко досега никои не е взел пари от него
 
mariana_har каза:
Здравейте!
Направих си регистрация в AGLOCO, но не мога да си изтегя viewbar-a, казва ми,че не е готов още. Моля помогнете! :?:

Здравей на теб, радвам се че си с нас тук. И аз да изразя мнение по въпроса с това, само да питам - ти с какво се занимаваш като седнеш на компа. Питам защото тази програма има смисъл само кагато правиш нещо /работа/ на компютъра и отвреме на време цъкаш по бара. Един вид ей така за кредити и купон.:)

Но ако мислиш да печелис с тази програме, не искам да те разочаровам, но не очаквай големи постъпления. По-скоро си използвай кредитите, ако е на такъв принцип за набиране на хора под теб. От друга афилиейт програма. Ей това е нещо което може да ти докара бъдещи успехи. Всичко казано е лично мнение.

Надявам се да си изкараш добре тук.
 
а някой въобще получвал ли е нещо от това нещо... от преди го знам ама ми се струва че не е много ок и нещата стават много бавно...
 
по сърфчетата много се върти :) иначе може да си направиш блог и да го избуташ нагоре в търсачките Но прпепоръчвам ако си правиш блог захвани се с някоя по сериозна програма защото усилията са едни същи а потенциала за печалбата е доста по голям
 
Ама тези си принзнават че ще събират лични данни и данни за предпочитаниятати което е едно от определеният адавере и си го разменяш 5 часа следене срещу няколко $ как и да е бъдещето ще покаже кои е прав но аз съм сигурен че това няма да ви направи милионери...
 
е то мн интересно че google не плащат на adsense издателите си само за търсене без клик на реклама a на agloco плащат ето тука вече е яката измама как google ще им плаща за хора които по цял ден ще им цъкат ?
 
пък и мильонер се става главно само с крадене Arrow
Не мисля че е така. Милионер се става с много мозък и упоритост. Тези с краденето обикновенно си почиват на топло или 2 м. под земята. :wink:

иначе създателите на аглоко, ще станат милионери, как няма, вземат 3/4 Smile
Те да, но много се съмнявам за афилиейтите им. Но всичко е възможно в нета. Пожелава ти много успех в бъдеще с тази програма.

P.S: Ако искаш повече инфо за фърфовете (за промолтване), може да си побъбриме. Мисля си че в стара тема съм дал 5-6 примера. Чао за сега и успехи. :wink:
 

Горе