Amazon купува български онлайн търговец? Сделка за милиони!

blackout8

Well-Known Member
Днес, на 01 април 2013г, национална верига Ardes.bg получи предложение за поглъщане от най-големия онлайн търговец в света – Amazon.

Няколко месеца Ardes.bg води преговори с Amazon относно параметрите на тяхното предложение. Днес беше взето окончателно решение Ardes.bg да стане част от гиганта Amazon. Сделката е за над 282 млн. $, споделят източници.

jeffandmitko

Национална верига Ardes.bg работи в България от създаването й през 1996 г. и е специализирана в продажба на компютърна техника – лаптопи, настолни компютри, таблети, смартфони, периферия, аксесоари и други.

Чрез сайта www.ardes.bg клиентите и партньорите на Национална верига Ardes.bg имат достъп до над 9000 продукта от над 250 производители.

Интернет сайтът www.ardes.bg е един от най-посещаванетите сайтове в България, специализирани в продажба на лаптопи, таблети и друга компютърна техника. Онлайн магазинът е регистрирал над 1,6 милиона посещения за 2012г, като увеличението спрямо 2011 е с над 42%. Ръстът за 2011 спрямо 2010 е 36%.

Amazon e американска компания, основана през 1994 г. и в момента има 88 400 служители, приходите за 2012г са над $ 61 млрд. След внимателно проучване Amazon избра национална верига Ardes.bg за своя първа покупка в източна Европа.

Чрез тази стратегическа стъпка национална верига Ardes.bg ще може да предложи изключително изгодни условия за доставка на стоки, които са достъпни до клиентите на Amazon, а именно:

Цени на лаптопи, компютри, таблети и смартфони с до 30% по-ниски от досегашните, директен внос от САЩ;

Възможност за връщане на закупена стока до 12 месеца от датата на покупка, в случай, че клиентът не е удовлетворен от покупката;

Безплатен транспорт за доставки на стоки над 20 лв;

0% лихва за всички стоки на изплащане над 100 лв;

Гаранция до 5 години за всички лаптопи, компютри и таблети;По случай голямото събитие ще се проведе томбола с раздаване на голям брой награди:

10 55-инчови LCD телевизора Samsung;

50 смартфона iPhone 5s;

100 таблета iPad;

1000 електронни книги Kindle;

Спортен автомобил BMW M6 ще бъде голямата награда;

Източник - цък :)
 
От: Amazon купува български онлайн търговец? Сделка за милиони!

Днес, на 01 април 2013г, национална верига Ardes.bg получи предложение за поглъщане от най-големия онлайн търговец в света – Amazon.
Това само на мен ли ме ми звучи сериозно ?


ЕДИТ: Ти прочете ли цялата статия... :D
 
От: Amazon купува български онлайн търговец? Сделка за милиони!

Е що според теб съм болднал 282 милки :)
 
От: Amazon купува български онлайн търговец? Сделка за милиони!

Днеска ги убихте направо.... Тубата затваря кепенците, Гугъл почва да дУши (повече от обикновенно)... някви милиони се раздават... работата е сериозна днеска! ;D
 

Горе