Article: V iСеминар Варна

От: Article: V iСеминар Варна

Програмата е интересна, а от собственика на форума сигурно ще има какво да се научи :) Ще питам един колега във фирмата дали желае да посети, та да ни излезе по-евтино. Той така или иначе не е много скъп, браво на ICN.bg, Euroshop и ADX.
 
Да, ще се постарая да дам ценна информация. Мисля, че ще ми се получи. :)

В момента изготвям самата презентация, за да успея на време. Калин е също с интересни неща за оптимизацията, което е хубаво, защото аз само ще мина през нея на бързо, като я спомена като един важел елемент от микса на онлайн популяризацията . Надявам се, че ще има някой от форума, ако не за друго, то поне да се запознаем. :)
 
Сигурен съм, че ще си струва да се посети семинара. До 19-ти :)
 
От: Article: V iСеминар Варна

Аз лично смятам че ще е интересно обаче смятам че е страшно несериозно подходено със сайт и рекламни материали (банери) съжалявам че може като хейт да ми прозвучи коментара обаче не може да си позволите да правите нещо сериозно като това начинание и да имате дизайн правен от третокласник на пейнт. Съжалявам че ви го казвам аз и все пак желая успех и който отиде да сподели отзиви как се е получило.
 
Много креативно коментарче и мерси за него. Това ни пуснаха, това реално и пуснахме и ние. Надявам се в бъдещите ни (общи) кампании да можем да помогнем и да имат една по-добра визия. Не е хейт, просто креативна критика. Ще гледам да им предложа нещо в тази насока, защото прави впечатление не само на вас и на други. ;)

Само за протокола: някои бизнеси последно време не отделят каквито и да е пари за дизайн, уеб материали и интернет популяризация. За това и реших да участвам с такава лекция, защото мисленето на "мен реклама не ми е нужна" обикновено води до фалит, особено в толкова агресивна пазарна среда.
 
От: Article: V iСеминар Варна

Имам голямо желание и аз да дойда, но за жалост нямам финансовата възможност. Затова успех на лекторите и слушателите. Пък кой знае, ако паднат някакви по-добри финанси, може и да успея и аз да се наредя там, има време до 19ти. :)
 
По всичко изглежда, че тазгодишното издание на семинара ще е на висота. Догодина жив, мъртъв съм там и аз:)

Ще коментираме на Blinky изявата после:)
 
така и не разбрах каква стойност има семинара :) предварително се извинявам, ако съм пропуснала нейде :)
 
От: Article: V iСеминар Варна

"Стандартна регистрация - 100 лв.
В цената са включени Сертификат, Наръчник за Онлайн Бизнес и Кафе-Паузи в хотел Golden Tulip ****, При двама участника от една фирма или организация - 60 лв. за един участник;"

Поздрави. ;)
 
От: Article: V iСеминар Варна

И какво? Нещо видео, тва онова? Трайкат си лекторите? Да не са се напоркали и да са изпуснали презентацията?
 
Ще дам повече инфо утре как мина. Но няма материали. Все пак конференцията беше малка, ако каже, че и нета беше кофти в хотела, няма да излъжа. Някой не беше от 10:00 растартирал рутерите. На мен на такова ми приличаше. Казвам го сега, защото няма да му дам акцент в ревюто си по надолу. И после пихме, но ще дам пълно инфо после. ;)
 
Сега да кажа и няколко думи как мина семинара. С две думи - мина добре. От началото до края седяха хората, бяха около 30, така и в края +/– 1-2ма.

Калин ги започна от 11:00 и така до към 16:30, където след кратка почивка започнах аз. Представих всичко, което имаш събрано като информация и накрая се събрахме двамата, за да ни задават въпроси. Според мен, не знам до колко нескромно ще прозвучи, но всичко мина добре и представянето на всеки един участник мина повече от добре. Съдя по записките, които участниците правеха, както и по големия брой въпроси след презентациите на всеки един от нас.

В интерес на истината семинара беше доста професионално организиран и реално, ако имаше мащабите на голям, щеше да е доста важно събитие за района. Имаше кетъринг, а хотела, в който бяхме гледаха на нас като на важни гости, защото във Варна този хотел имаше имидж на бизнес хотел. Поне това ми направи впечатление.

Личното си представяне може да оценя на добро, но тук единствено и само хората, които ме гледаха и слушаха могат да кажат. Седях прав, показвах на колкото мен високото табло и говорех по слайдовете си, като давах примери от живота, с които съм се сблъсквал.

След събитието отидохме да пийнем в 8-циферен формат в една българска кръчма, в които имаше адски много вкусотии. Запознах се с много интересни и приятни хора, като част от тях са и потребители тук, разбирайки на по-късно ниво и по време на събитието. Това е в общи линии и се надявам да има въпроси, яко някой прояви интерес. Сигурно ще видя и още няколко в бъдеще. Мерси и за интереса на всеки дошъл.:)
 

Горе