BIGGI G UPDATE 2024

EASYSURVIVOR

Well-Known Member
биги Г е пуснал БИГИ масив кор ъпдейт и спам ъпдейт на 5 март 2 в 1 :Д очаквайте големи удари ако сте ползвали експиред домейни , насочени са към тях и също така се говори че ще режат гуест постинга.. няма да има файда си купувате статии в големи сайтове за напред.
 
Хех, това наказват линкове от гест постинг и бла бла го чета/слушам от 10+ години .
Ами в моята ниша имаше хора дето купуваха линкове от всички национални и локални новинарски сайтове и бяха на топ позиция, сега ги няма даже на 2 страница.. и не е от сега още от предния ъпдейт ги няма.. иначе си бяха на топ позиции преди това.. още продължават да си купуват но файда няма ахах
 
Хех, това наказват линкове от гест постинг и бла бла го чета/слушам от 10+ години .
Да, то това е в основата на off page-а. Нещо пак тъпотии се говорят. Все едно да обясняват колко икономични са новите коли хибриди, които харчат малко. Докато не почне да се движи на слънчева светлина няма как да е мега ЕКО. :)

Всъщност не самите статии, а тяхното представяне, съдържание и мястото, на което са биха навредили, отколкото самия метод. Както тук, така на други места в SEO-то, правенето на нещата с мозък и знания дават съвсем други резултати от наказание. И аз имам дост познати купуващи без никакъв контрол статии от къде ли не, от различни сайтове, с какви ли не въртележки на анкорите, без нищо друго да вкарат в миска си от линкове (дори бягат и от no follow като дялов от тамян) и често биват порязвани.
 

Горе