Bing премести Yahoo от второто място

От: Bing премести Yahoo от второто място

Евалата, аз не мислех че ще стане така. Но и Yahoo си е портал, а не се позиционира на пазара толкова като търсачка. ;) Но все пак е голямо позтижение за bing, все пак минаха Yahoo, имайки предвид, че MSN не оспяха.
 
От: Bing премести Yahoo от второто място

Хора това е повече от страхотна новина, явно на хората им е харесала новата търсачка, така че чакайте в скоро време сериозен конкурент на гугъл :)
 
От: Bing премести Yahoo от второто място

Не намирам нищо значително в Bing. Началната страница съдържа тежки фонови изображения, а функционалността като цяло прилича твърде много на Google. От друга страна, все още е бета версия и не знам какво друго могат да измислят Microsoft :)
 
От: Bing премести Yahoo от второто място

Когато жаргонния глагол за "търся" стане "bing", тогава може да се говори за сериозен конкурент на Гугъл.
Защото сега гласова за търсене е "google"

Did you googled it ?

Защото според статистиките на сериозните конкуренти на Гугъл, на мен разните 4-5-6% дялове не ми звучат като конкуренция.

И да не забравяме все пак и най-важното...
Google от много години вече не е ... търсачка

Активността на bing сега ще е още месец два докато се изредят всички юзъри да "я пробват" по веднъж-два пъти

Това е като да имаш много трафик в сайта .. ем.. той е от свежо, щото.. сега ми е свежа статииката, ама утре няма да има..
 
Re: От: Bing премести Yahoo от второто място

Did you googled it ?
По-скоро "Did you google it?" :wink:

За добро или лошо никой не прави конкуренция на Google в този момент. Според мен на Майкрософт им куца маркетинга. Не може да сменяш името на един продукт 15 пъти. То не беше MSN, не беше Live, сега Bing... не можаха да разберат, че не е в името проблема :lol:
 

Горе