BlackSea -----> домейн ---> $15 ---> 48часа

BlackFriday

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
65   0   0
Тъй като в пазара има нови правила от снощи, налага се да пусна на ново темата за този домейн.Надявам се сега да си намери нов собственик който да го развива.Успех

продавам домейна : Black Sea

начална цена :15$

стъпка : 5$

край на търга 48 часа след последния бид

плащане пейпал

Поздрави

От: BlackSea -----> домейн ---> $15 ---> 48часа

Малко ми е неудобно (и неприятно разбира се), но тъй-като печеля търга (макар и единствен участник), мисля че е най-добре първо да ти предложа да задържиш домейнът си.
Все повече се изненадвам какво се случва с този пазар... преди месец хубав 3 годишен сайт със 400 уни статии нямаше кой да даде 100лв, сега хубав и най-важното перспективен домейн - почти на дефоут цената му.

Иначе разбира се ако няма да си го задържиш, си го отнасям с 200 :)

Малко ми е неудобно (и неприятно разбира се), но тъй-като печеля търга (макар и единствен участник), мисля че е най-добре първо да ти предложа да задържиш домейнът си.
Все повече се изненадвам какво се случва с този пазар... преди месец хубав 3 годишен сайт със 400 уни статии нямаше кой да даде 100лв, сега хубав и най-важното перспективен домейн - почти на дефоут цената му.

Иначе разбира се ако няма да си го задържиш, си го отнасям с 200 :)
С особено мнение съм относно способностите ти да преценяваш стойността и потенциала на домейни...

хайде хайде, ти нали взе оня куция :p
сега и аз един куц да взема, па нека не ги разбирам :twisted:

Всъщност важното е да ти харесва...от тук натам кво сабя покаже :)

Горе