Blog Roll - Място за вашите партьори и Блог директории.И още

Blinky

Owner
Искам да споделя тук, че блоговете имат навигационно меню (отляво или отдясно), което може да бъде запълвано с линкове, които вие искате да сложите. Най-често това са стари статии, линк партьори, блог директории, афилиейт линкове. Има и блогове (и то не малко) с ADsense под тези менюта или казано на блогарски блог рол. Адването на друга страница (като About, Products...) е още един от методите за структориране на блога.

Изключителното при тях е че не само играят роля на добре оформен блог, но и правят впечатление на повечето webmaster-и че освен информация, бие ги препращате към сайтовете, които биха могли да им помогнат след изчитането на някой от вашите постове.

Увеличаването на контента му трябва да бъде равномерно във времето, не трябва да се прекалява - нещо от сорта на 3 поста за 2 часа. Това не е добре за вас, дори би било критично ако бота прецени че спамите. По един-два артикъла на седмица е най-добре. Така ще се предпазите от това да ви помислят за бързо развиващ се Блог - в повечето случай няма такова нещо. Многото контент наведнъж вреди.

Постепенното ъпгрейтване на конетента, прави по-голямо впечатление на бота от тоталното адване на 3 сататии без да им дадете малко шанс те да остареят, другото е че ако го направите на следващият ден същото - е възможно да не получите много позитивни резултати.

Още.....а да. :) Нека във всяка ваша статия да присъства поне по 3 ключови думи (не забравиайте да има и една в заглавиети на статията) в текста - за да сте рилейтед. И да е по тематиката на блога - това е хубаво да се спазва винаги. Хубавото на блоговете е че те са ресурс на инфо и посетителя знае че ако се върнат след няколко седмици, ще има какво ново да видят - това е уникално за блоговете.

Еми това е засега от мен - и личния ми опит с блоговете, надявам се някой занимаващ се да даде някой друг съвет тук или да отвори тема. Пак ще има постове по темата. Всичко най най, приятели.
 

Горе