[Boost Your Rank] Артикъл събмит в 600+ блога + ScrapeBox blast!

От: [Boost Your Rank] Артикъл събмит в 600+ блога + ScrapeBox blast!

Вече минаха повече от 2 седмици от услугата. Виждам, че имам промяна в SERP-a. Не съм очаквал чудеса, но за едната ключова фраза бях под топ 200, а сега съм с 100 позиции по-нагоре. По другата бавно, но плавно има покачване. Тук, обаче конкуренцията е по-голяма.

Не очаквам да изляза на първа страница, но се получава добър микс от връзки към сайта като цяло. Блог коментари, от артикъл директории, от тематични сайтове и т.н. За не много тежка ниша, с няколко подобни бласта, може да се вземе част от "баницата". :)

Доволен съм и, защото услугата ми спести много време и нерви, ако трябваше да правя всичко това сам.

п.п. Бих ти предложил да обмислиш вариант за месечен абонамент.
 
От: [Boost Your Rank] Артикъл събмит в 600+ блога + ScrapeBox blast!

Ще помисля върху предложението. За сега давам -15% при поръчка на 3 или повече събмита.
 
От: [Boost Your Rank] Артикъл събмит в 600+ блога + ScrapeBox blast!

Услугата си заслужава парите, като репорта, който идва го показва и доказва. И което ми направи по-голямо впечатление е, че клиента получава варианти, в които може да се набута. Тези варианти идват като идеи от изпълнителя на услугата и са алтернатива, ако случайно сайтовете ви не отговарят на определени условия. С две думи работата не само ще ви бъде свършена, но ще имате и възможността да работите с професионалено формирана услуга и човек.

Бих препоръчал на хората, които им трябва ъпче по търсачките да включат и това в микса си от линк билдинг. За тези пари едвали ще имате еквивалент на това, което бихте получили не само като услуга, но и като резултати. Важното е едно - всеки да е доволен от сделката. Така се получава и при работата с chopper и получаваната от него услуга. Опитайте, няма да съжалявате.
 
От: [Boost Your Rank] Артикъл събмит в 600+ блога + ScrapeBox blast!

Мерси, Blinky :)
Въпреки това реших да намаля цената на услугата -
600 статии + 3000 линка от коментари към статиите + RSS събмит в 10 директории + Ping - 17$!
При поръчка на 3 или повече събмита цената е 15$.
 

Горе