bux.to

pepo0

New Member
Сложих темата тук защото мисля че тук и е мястото.И так де да попитам има ли смисъл от сайтове от този вид като bux и ако има кажете някой който е давал някакви печалби :)
 
Никаква файда няма в тази работа. По добре разгледай във форума - ще намериш много по-добри начини да изкарваш пари.
 
От: bux.to

Сложих темата тук защото мисля че тук и е мястото.И так де да попитам има ли смисъл от сайтове от този вид като bux и ако има кажете някой който е давал някакви печалби :)

Започни от bux сайтовете. Така, докато си още малък и наивен, ще разбереш, че не трябва да се занимаваш с тях, като пораснеш.
 
От: bux.to

Благодаря за отговорите :) Ще разгледам другите алтернативи, но като цяло сигорно няма да ми стига времето за другите начини за печелене на някоя друга двайсетачка. Все пак лекции работа.... Ако има нещо по неангажиращо макар че невярвам да има ще се заема :)
 
От: bux.to

Има начини, които реално взимат много по-малко време от кликането. А и отделяш едно 1-2 часа на ден и си ОК. Така в продължение на няколко седмици ще започнеш да навлизаш повече и ще ти направи впечатлениеч, че наистина напредваш. След няколко месеца ще започнеш да практикуваш, а не след дълго ще видиш и реални резултати. Не е нужно да отнема голям % от времето ти, а просто постояно по малко на ден и си готов. ;) Схемата е работеща, даже може някой от тук да потвърдни.
 
От: bux.to

Не е задължително да валгаш всичкото си време.Аз правя така с блогването.
1. Всеки ден си пиша по една статия - отнема различно време , но все пак това ти е най-дългото
2. Събмитвам статията по социални мрежи
3. Добавям си блога в около 15 директорий
4. Пиша по 10 поста в 5-6 по-големи форума , като блога ми има линк там. (ако може да са в моята ниша е още по-добре)
5. Отделям малко време да намеря с някой да разменим линк.
6. След като предварително съм си намерил сайтове в моята ниша позволяващи коментари и линк пиша няколко коментара.
7.Ако ми се занимава си правя промени по блога
----------------------------------------------------
До тук ми отнема около 2 часа
Това го правя всеки ден,като си отделям в някой ден малко повече време , за да прая малко по-мащабни неща , като да погледна , как се справят конкурентите ми , да прегледам статистики , да намеря някоя нов начин за монетизация...
Важното е да имаш желание , от там нататък ще се справиш все някак.
 
От: bux.to

Мерси :) Ще разгледам във форума за какво иде реч и надявам се да се заема. Все пак в момент на криза се предприемат кризисни решения :) и парите от интернет се явяват като 1 от тях :) Мисля че няма смисъл да ви карам да отговаряте в тази тема повече. Смятам че това е достатъчно да ме надъха по някакъв начин. Благодаря на danider,Blinky,vaskoa и harkon за съветите :) Ако се заема и постигна нещо ще се похваля в др. тема така че стискайте плаци така да се каже дано в блиските месеци да имам готово сайтче или някое блогче :)
 

Горе