Buxout . com

HauBeH

New Member
Здравейте :)

Това ми е първата тема в този сайт.Млад съм още за сериозни проекти, за това още се занимавам с тези сайтове, но знам че и поне 40% от посетителите тук сащо тайно си кликат :wink: .Та разликата от Buxout до другите подобни сайтове е че плащат на секундата.Няма такива ако си "премиум" потребител, да те бавят със седмици и понякога месеци.И най-важното найстина плащат.Един кратък савет от мен-по какво можем да познаем един сайт дали плаща: най-лесно е по броя на рекламите и цената на клика..... клика не трябва да надвишава 1 цент ;) Ще съм ви много благодарен ако се регистрирате под мен благодаря предварително :)buxout. com/?r=HauBeH
 
От: Buxout . com

Ай сиктир. Ама наистина ли плащат ?! Аман деееее....е крайно време беше да направя милиони. Ама как плащат ? Кеш може ли ? Имам още 384 приятели, които ще се регистрират под тебе. Много ти благодаря. Вече се регистрирах...леле 30 секунди и имам 32 $...Човек благодаря ти. Края на седмицата ще си купя 1вата кола.
 
От: Buxout . com

абе да ви *** майката бе, не ви ли писна от тея смотани тъпи нещастни не плащащи идиотщини, с които само некви от дата.бг и от бг-бест за занимават, не знам колко тъп човек трябва да си за да се връзваш на такива подобни шитни, вие изобщо имате ли някаква представа как се изкарват пари от интернет??? ***ти смотаните нещастници... писна ми от вас.... лузъри!!!
 
Последно редактирано от модератор:
От: Buxout . com

Здравейте :) но знам че и поне 40% от посетителите тук сащо тайно си кликат

аз се чудя защо като се събудя съм хванал мишката с рука и кликам нещо...а то какво било....

(bux_see_throw_up_icon)
 
От: Buxout . com

haubeh;69944.... но знам че и поне 40% от посетителите тук сащо тайно си кликат :wink: .buxout. Com/?r=haubeh[/quote каза:
кликат си .........не ги слушай какво ти приказват
 
От: Buxout . com

Абе бате, как го сметна че 49% от хората тук го правят тайно? Не ми стана ясно. Може би в следващия ти пост ще ни обясниш и това. :) Ако въобще се върнеш пак да пишеш, много като теб идват спамват и се бегат. Малко остават и се занимават със сериозни неща тук. Но дано....дано...:)

http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=6242 - един съвет и от мен. Все пак добре дошъл ама с такива постове, яко си се объркал, да млад си и грешките тепърва ще съпътстват крехкия ти животец. Ама аре по-креативно в бъдеще, че голям смях пада с такива постове.;)

Аре успехи, и дано следващото влизане тук да е по-смислено. А не да ни обясняваш на нас колко е готина програмата. ;)
 
От: Buxout . com

абе да ви *** майката бе, ***ти смотаните нещастници... писна ми от вас.... лузъри!!!

И това ако е отношение от сериозен колега, здраве му кажи. Нищо лично към теб Sammy , но не трябва да има такива изрази тука.
 
Последно редактирано от модератор:
От: Buxout . com

е то бива един бива двама ама те 100 се изредиха като мухи бе
 
Buxout . com - the shitty stuff

е то бива един бива двама ама те 100 се изредиха като мухи бе

Няма да се плашиш, бате. Очакват ти още много обречени души да ни посетят тук. Важното е да проявяваме толерантност. :) Всеки има правото да ги насочи в правилната посока преди да са стигнали 10-те поста и спама да премине на друго ниво. :)

Просто това са хора, които не са запознати с това с което ние се сблъскваме всеки ден, само много малък % от тях се задържат тук и се преоринтират към нещо по-креативно. А другите (по-големия процент за съжаление) са си просто "спам и бег", което е яко жалко и много тъжно че има такова нещо в бг нета.

А и ми е чудно защо всеки от тях е толкова зарибен да го прави след като даже не си е направил труда да прочете, че тук сме се събрали хора, които могат да преценят с един бърз поглед какво представлява бизнеса зад самия сайт.;)
 
От: Buxout . com

обаче тия бъкс спамери ако бачкаха с афилейт щяха да извадят някой долар такъв спам ако удрят..
 
От: Buxout . com

Да, щеше да има по-голяма полза ако спамеха с афилиейт линкове. Ако не ги отрежат от програмата/ите може и за хванат някоя голяма риба по форумите на webmaster-ите и така да си гарантират добър доход от продажбите им. ;)

Даже и да направят сайт с продукти на него и да спамят с него насам натам, пак имат по-голям шанс да направят някой друг $. Ама капацитета им е толкова, за което никой не е виновен.

Бате, или ще са бъксто или ще са кешфиеста спамари, но и в двата случая си гобят времето. Аз незнам какво ги кара да си мислят че има лесни пари. Все пак да не дадеш нещо и да получиш нещо в замяна е нещо адски нелогично и невъзможно да съществува. Ако имаше такова нещо, щеше да се е*****а таковата на сялата система. :)
 

Горе