Canonical url

Gqvola

Member
Здравейте. Рискувам пак да получа критики, че не съм чел и не разбирам от нещата с които съм се захванал, но ще попитам все пак. Едва ли някой се е родил научен. Не знам как ,а може би и Лордпресс си ги прави, но в момента имам canonical url. Домейна който съм регистрирал е www.example.com а в момента google индексира www.example.com/ В он пейдж орг теста ми излиза We have found a Canonical Meta Tag, but it points to a different URL. This means that this page will not be indexable www.example.com Как да премахна този с наклонената черта и да сложа за индексация в google този www.example.com , за да няма такова дублиране. Понеже не бях обърнал внимание google какво е индексирал изпратих запитване до Он пейдж. Ето отговора:
There is a canonical from http://www.example.com to http://www.example.com
So this one points on itself


But there is also a canonical from:
http://www.example.com/
to
http://www.example.com

So the variant of your domains can be opened with and without slash at the end of the URL.
Your system is combining those to pages with a canonical to one single page, that is ranking on google.

I can ensure you: everything is fine.

Също така да попитам, добре ли е от YOAST SEO-Advanced за всеки пост поотделно, където е canonical url да му задам www.example.com
Изчетох много за нещата, но не успях да се ориентирам как да постъпя.
Благодаря на всички отзовали се
 
От: Canonical url

Напиши още веднъж Лордпресс и не само, че няма да ти отговоря, ами и едно червено ще взема да ти шляпна ...
 
От: Canonical url

Не ме вълнуват коментарите ти за правописните грешки, както и дали ще ми слагаш червено или черно. Ако има нещо да казваш по въпроса добре, ако се чудиш какво да правиш проблема си е твой. Има кой да преценява, дали да седят постовете или не. Мисля, че не съм задължил никой да отговаря. До колкото ми е известно е свободен форум.
 
От: Canonical url

Когато търсиш помощ от хора за някаква система се предполага, че я търсиш от познавачи и не е особено интелигентно да се използва подигравателно наименование.

Иначе като гледам вече са те ошляпали преди мен :D
 

Горе