[Case Study] Да класираме чисто нов уеб сайт на топ позиция

Всичко вървеше добре, обаче някой е изпратил към 15 000 спам линка към домейна всичките порно сайтове.. да ги disavow на ли какво да правя сега?
 
Жалко.. има промоция на XEVIL за решаване на капчите, всъщност лиценз струва 240$ , в момента е 170$.. тъкмо се бях договорил с един за реклама за 150 $.. и викам хайде ще си купя XRUMER + XEVIL ще е добра добавка към линк билдинг инструментите.. и вика финансовия департамент в понеделник ще ти превеждат парите :D промоцията е до 10 за съжаление :) нищо какво да се прави иначе е хубаво софтуерче това XEVIL има и Recaptcha v2 но изисква 32 ГБ РАМ..

АКо някой реши да си купи програмата в промоция може да мине през афилиейт линка ми :) Благодаря

=> http://www.botmasterlabs.net/xrumer/?p=dvlx
 
Малко да повдигна темата :)

след незнайната спам атака имам към 19 000 беклинка .. направих дисавов но още си седят .. както и да е.. днес използвах разни програми и съм направил около 500 форум профиле и thread беклинкове.. изцяло релевантни на тематиката на сайта. надявам се това да даде резултат :)

продължавам с теста не съм се отказал просто се забавих малко , но продължаваме :)
 
Следя и аз вече темата,
да те питам ти с какво наливаше в началото беклинкове
 
Следя и аз вече темата,
да те питам ти с какво наливаше в началото беклинкове
Началото беше с GSA ranker :) сега използвам за скрейпване на scrapebox и така получавам форуми релевантни на мойта тематика,, след това с помощна на Xrumer трупам беклинкове в тези форуми.. Те са изцяло релевантни :) Продължавам да използвам GSA , но за момента се представя слабичко трябва нов ъпдейт .. трябва и малко да инвестирам в прокси май
 
Ще покажеш ли посещенията в момента колко са? Т.е след около 3 месеца какъв трафик генерираш от google.
 
Посещенията са все още минимални около 5-10 дневно :)

гледам днес са се изчистили спам линковете всичко е било заради един сайт от там е идвало изолирах сайта и всичко се махна :) продължаваме на чисто.. трупаме релевантни линкове :) да видим при следващия ъпдейт какво ще стане :)
 
За момента никакво движение нямам все още.. обаче съм и далеч от целта => 5000 уникални домейн беклинка.. за момента още сме около на 1000 ще наваксваме тези дни. Иначе има покачване в ключивите думи и кликовете , но не получавам желаното, а именно да ранкваме моней кейворд..
 
Като се отвори темата, сега пуснах малко линкове към сайта да разнообразим.. до 2 седмици ще ги направя 2500 уникални да видим вече малко агресивно не е чак толкова нов домейна
 
Малко да ъпна темата още

gsa bc.png
chart 1.pnganchor.png

сега остава да ги индексирам в Гугъл , поне контекстуалните и да видим как ще проработи.. но мисля към тях малко и tier 2 да приложа, но че чудя дали първо трябва да е tier 2 и да е индексирано или да ги индексирам тези и след това да блъскам тиер 2 @ReminD
 
Последно редактирано:
Нова порция линкове днес.. висококачествени за целта използвах Rankerx..

около 500 линка
има линкове от сайтове : getpocket, instapaper, WordPress.com, storeboard.com, pinterest, penzu, gumroad, soup.io и подобни :)

чакаме да се индексират :)
 

Горе