Жалко.. има промоция на XEVIL за решаване на капчите, всъщност лиценз струва 240$ , в момента е 170$.. тъкмо се бях договорил с един за реклама за 150 $.. и викам хайде ще си купя XRUMER + XEVIL ще е добра добавка към линк билдинг инструментите.. и вика финансовия департамент в понеделник ще ти превеждат парите промоцията е до 10 за съжаление нищо какво да се прави иначе е хубаво софтуерче това XEVIL има и Recaptcha v2 но изисква 32 ГБ РАМ..
АКо някой реши да си купи програмата в промоция може да мине през афилиейт линка ми Благодаря
след незнайната спам атака имам към 19 000 беклинка .. направих дисавов но още си седят .. както и да е.. днес използвах разни програми и съм направил около 500 форум профиле и thread беклинкове.. изцяло релевантни на тематиката на сайта. надявам се това да даде резултат
продължавам с теста не съм се отказал просто се забавих малко , но продължаваме
Началото беше с GSA ranker сега използвам за скрейпване на scrapebox и така получавам форуми релевантни на мойта тематика,, след това с помощна на Xrumer трупам беклинкове в тези форуми.. Те са изцяло релевантни Продължавам да използвам GSA , но за момента се представя слабичко трябва нов ъпдейт .. трябва и малко да инвестирам в прокси май
Посещенията са все още минимални около 5-10 дневно
гледам днес са се изчистили спам линковете всичко е било заради един сайт от там е идвало изолирах сайта и всичко се махна продължаваме на чисто.. трупаме релевантни линкове да видим при следващия ъпдейт какво ще стане
За момента никакво движение нямам все още.. обаче съм и далеч от целта => 5000 уникални домейн беклинка.. за момента още сме около на 1000 ще наваксваме тези дни. Иначе има покачване в ключивите думи и кликовете , но не получавам желаното, а именно да ранкваме моней кейворд..
Като се отвори темата, сега пуснах малко линкове към сайта да разнообразим.. до 2 седмици ще ги направя 2500 уникални да видим вече малко агресивно не е чак толкова нов домейна
сега остава да ги индексирам в Гугъл , поне контекстуалните и да видим как ще проработи.. но мисля към тях малко и tier 2 да приложа, но че чудя дали първо трябва да е tier 2 и да е индексирано или да ги индексирам тези и след това да блъскам тиер 2 @ReminD