CashFiesta.com

по принцип масовото мнение че е скам ползваи търсачката и ще откриеш няколко теми за кеш фиеста

П.С. дори и да не е скам Много трудно ще накраш някои като Death или Stefan (които направиха по една две бързи продажби с GenBucks да се захванат с нещо подобно просто няма начин да се изкарат големи пари с това
 
Минал съм през кешфиеста, за щастие само 6 дена загубих с тях. Принципа на програмата е - много реферали (поне 100) които да стоят пред компа поне 12ч. Тогава можеш да правиш пари, но дали ще ти пратят чек и дали чека ще стигне до теб само 1 господ знае.

п.с. ГенБъкс рулз
 
crashbg каза:
Мерси за бързите отговори. Ориентирахте ме в обстановката :wink:

:D нали за това сме се събрали тук
 
arsenal каза:
бате по-добре се ориентирай към по готини афилиейт програми :)

arsenal е прав, ако може да се каже че това е афилиейт програма, просто поредният сърф, както си ги наричаме. И аз се регнах наскоро, но за да помогна на една приятелка за билдване на downline. Иначе и казах, че кредитите, които има може да използва за набиране на друг downline на друга програма, вместо да си обърне кредитите в някакви си никакви центове. Но тя гържи да си получи чека.

Еми и аз по принцим не се кефя на тази програма, предпочитам да си имам нещо по-сериозно. :wink:
 
CashFiesta не стават за абсолютно нищо! Много ме дразни, че е пълно в българските сайтове за обяви със реферални линкове за тази глупост. Единственото което успях да спечеля преди години беше тонове SPAM!!! :evil:
 
Една приятелка ми се оплака че кликала и препоръчвала хора за тази програма и очаквала около $150 да пристигнат с чек, но в крайна сметка са само $0.49 и май няма и да ги види вдействителнос. Така че мнението ми е една продажба от аффилиейт програма е $150 (голяма продажба), и ще си ги видите тези пари. Та уреинтирането към афилиейт маркетинга - affiliate marketing ще ви се отблагодари много повече. Тази програма не струва, а сайтовете, които имат реф. линк към нея си губят времето. Дано поне домейна да си избиват за година печалба от тях. :)
 
magix каза:
CashFiesta не стават за абсолютно нищо! Много ме дразни, че е пълно в българските сайтове за обяви със реферални линкове за тази глупост. Единственото което успях да спечеля преди години беше тонове SPAM!!! :evil:

И преди години и сега истината е една... Не много отдавна и аз си направих експеримент с кешфиестата, защото темата е доста спорна а и разполагах с резервен комп на предишната работа, както и достатъчно време. Та за тези които тепърва започват и са се ориентирали към тази глупост ето тук е това което е хубаво да прочетат. Dont waste ur time :)
 
Хахаха ;) аз не виждам нищо спорно, всички оплюхме по 1-2 пъти кешфиеста.
 
DEATH каза:
Хахаха ;) аз не виждам нищо спорно, всички оплюхме по 1-2 пъти кешфиеста.
Да, ама май са и малко. Много хора не са си видяли парите, които напрактика са си направили. :) Това е недопустимо а която и да е програма - да не плаша на афилиейтите си. Така сам се закопаваш в шита. :D
 
Мисля че доста голяма тама получиха тия скамери от кешфиеста, а не го заслужават. Има къде къде по-важни неща за коментиране в този форум а ние сме седнали да коментираме "Кеш"фиестата...
Скам до дупка и това е ... :)
 

Горе