CashFiesta...

cacaolipz

New Member
Здравейте...регистрирах се за да попитам за cashfiesta.com
Попадали ли сте на него,сигурен ли е, плащат ли наистина това което пише ?
Звучи прекалено лесно :eek:
 
Последно редактирано:
От: CashFiesta...

Въпросите за CashFiesta се задава тук :) Не ги слагаме в сериозни секции като тази, в която беше. И моя съвет е да не се занимаваш с глупости. Ако искаш да правиш кинти от интернет, тук са ти нахвърляли някой друг линк. Може да погледнеш за какво става дума. Добре си дошъл и ти пожелавам приятен престой тук. Успехи. ;)
 
От: CashFiesta...

Ще ти дам един съвет !! Не се занимавай с CashFiesta
 
От: CashFiesta...

това съществува ли още. Преди време (7 години) бях направил прецаквачка, но ме хванаха и ми изтриха доста точки. Но иначе си е "кофа" тази тема.
 
От: CashFiesta...

явно да ..излиза , че маркетинга и работи безотказно ...
 
От: CashFiesta...

От такива неща печелят само собствениците на сайтове като Cashfiesta, Spedia, bux.to и т.н. И евентуално рекламодателите може да изкарат някой долар, но доста ме съмнява (като се има предвид "качеството" на трафика...). Кликащите обикновено не изкарват нищо или изкарват по-малко отколкото са им разходите за тока на компютъра...
 
CashFiesta...Spedia, bux.to и т.н.

Кликащите обикновено не изкарват нищо или изкарват по-малко отколкото са им разходите за тока на компютъра...
Ти представяш ли си колко кинти са това....направо цепиш мрака с тази "бизнес система". Аз лично се зарибих, братле. :)
 
От: CashFiesta...

От 5 години работя с CashFiesta. Трябва да ви кажа, че съм много доволен. Печеля хиляди милиони долари на месец и всичко което правя е да пърдя пред монитора и да си хапвам бобец, гледайки разни мигащи картинки и едно човече, дето си тътри краката. Като спре да си тътрикраката го бутам да се раздвижи :) Плащат гараниця от франция. Чеснта скаутска. Построих 4 къщи(в симса) с изкараните средства. Направо съм на 8-то небе. Много скоро очаквайте да ме засекът като неиндефициран пърдящ обект в космоса :)
 
От: CashFiesta...

Супер....още една тема за любимата ми програма или най-лесния начин да се превърнеш от онлайн потребител в зелнчук. Важното е на ти стиска да претърпиш тази мутация....

И за да надъхам бъдещите кликари....искам да кажа, че програмата е от първо качество и там може да се правят луди пари, за това и носи такова име: Направо фиеста със сухото става там. Аз лично свършвам физически като си видя баланса в акаунта. Ама някакси така....международно. :)
 
От: CashFiesta...

Кликащите обикновено не изкарват нищо или изкарват по-малко отколкото са им разходите за тока на компютъра...

Ако оставим майтапа на страна - един настолен компютър харчи да речем около 250 вата + около 100 вата ако си със CRT монитор (аз). При 24 часова работа това са около 252 kWh на месец. Ако 1 kWh e средно 12 стотинки, това са 30 лв. на месец - колкото една месечна такса за Интернет.

Ако си представим, че някой като един мой приятел или както аз имах идея да си пусна 2-3 сървърчета за щяло и нещяло, ще изхарчи доста пари за ток - колкото ще му струва отопление с парно на една неголяма стая :D
 
От: CashFiesta...

Вижте бе, много потребители откриват форума, намирайки отделни теми в него по определени фрази.. Аз например, ако попадна на втората страница и не прочета достатъчно добре, като нищо ще започна да си "цъкам" пред монитора, правейки виртуални, несъществуващи кинти; особено, ако съм от тея, дето не четат внимателно и дръпват оттук-оттам откъслечно инфо..
 
От: CashFiesta...

АХА,

Щях да се учудя, яко някой размахва чекове на CashFiesta из форума....май нама да имаме такъв случай, нали? А така се надявах някой да ни убори тук....всезнайковците като нас. :)

Важното е да има трафик от това, а после той да бъде "превъзпитан" и ние сме си свършили нашето добро дело. Аз лично не се кефя, но опредлено и много готини хора тук са дошли търсейки това. ;)
 
От: CashFiesta...

ох, тая тема не я бях срещал до сега

просто ще се напикая от смях като ви чета коментарите

пп за да не се обърка някой - просто е наистина смешно и през ум не ми минава да защитавам кешфиеста
 
От: CashFiesta...

Това е най-голямата измишльотина...Преди около година и половина се бях регистрирал и бях много деен,даже чух,че имало хак,който в последствие мислех да намеря,но се оказа,че е пълна измама,не си заслужва...
 

Горе