chatGPT дискусии / въпроси

значи ... мога да потвърдя , че с chatGPT създаването на мобилно приложение за Андроид и iOs стана просто перфектно. Днес го довършвам и ще го кача за одобрение в GooGle Play и AppStore. Досега не бях правил мобилно приложение .apk , но и на това се научих с GPT.
Тези неща вече въобще не са проблем. Мобилно не съм прави все още, но не бях правил и десктоп приложения и дори не знаех, че github има автоматично компилиране и един и същ код става за Windows, Linux и Macbook, а с AI става елементарно. Нещата се промениха толкова много, че вече въобще не трябва да мислим за кода, а за самия проект - идеята и начина на работа.

Тези неща вече въобще не са проблем. Мобилно не съм прави все още, но не бях правил и десктоп приложения и дори не знаех, че github има автоматично компилиране и един и същ код става за Windows, Linux и Macbook, а с AI става елементарно. Нещата се промениха толкова много, че вече въобще не трябва да мислим за кода, а за самия проект - идеята и начина на работа.
абсолютно си прав! На сегашния етап е важен промпта , идеята и какво искаш да представлява самия продукт. В момента изграждам вече повече от 6 месеца с помощта на chatGPT уникална система за издаване , продажба , обмяна , замяна и създаване на ивент събития с електронни билети включително чекващи се и през NFC , а не само с QR код. Такава система в света до този момент не съществува в която като закупиш електронен билет за концерт или друг ивент да може да върнеш билета ако решиш и да ти се изплати сумата обратно по същата карта с която си платил билета. Това е изключително печеливш бизнес който генерира милиарди годишно , жалко , че много от псевдобизнесмените не го разбират. Това го разбрах тъй като отдавам 3 съпътстващи канала за продажба на билетите които са вързани с api към централния енджин TicketsCloud.bg и съм пуснал обяви в КПД срещу минимална сума който иска да наеме тези канали и те дори не правят запитвания.... а всеки канал може да печели ако се експлоатира правилно по 2-3000 евро на ден . И те се мръщат и инвестират в бизнеси дето им носят 100 евро на ден. Малоумна работа е това българина.

За тия тикети нищо не стана ясно - има ли вече събития, какви са печалбите, афилейт ли е, как се отчита продажба?

За тия тикети нищо не стана ясно - има ли вече събития, какви са печалбите, афилейт ли е, как се отчита продажба?
няма още събития , още не е стартирала системата , първия реален тест на система ще е моето събитие догодина което организирам , бях ти пуснал на ЛС за кво става дума помниш.

Всички отговори на зададените въпроси ги има публикувани тук
https://buytickets.bg/partner.php и като казвам , че дневно всеки канал може да носи по 2-3000 евро не си правя майтап.

1790925746069.webp

Горе