Code plugin за Blogger

ZzZaPyr

Member
georgimateev каза:
Момчета, знаете ли някакъв готин плъгин за Blogger/Blogspot, с който мога да пействам код в постовете, без да трябва да минавам и да маскирам всяка скоба?
И на мен ми се налага няколко пъти да пействам HTML код и все го избягвам щото няма начин (има де , ама за дълги кодове е досаден) , единственото което се сещам е Скриин шот
 

Tsanko

Member
Когато отдеш на Write във WP на полето с инструментите има бутон HTML, който отваря прозорец където можеш да пишеш html код :wink:

P.S. Сега видях че и в блогър има функция Edit Html където мисля че като сложиш html код ще стане 8)
 

Tsanko

Member
Аааааааааа аз пак нещо не съм разбрал :roll: Не съм срещал такъв плъгин, но ако видя нещо ще пиша. :)
 

Blinky

Owner
georgimateev каза:
Аз искам кодът, който сложа, да не се изпълнява. Искам го освен това хайлайтнат и да му се спазват табулациите :) Абе code плъгин :)

И аз не съм чувал за такова животно, то въобще съществува ли? Щото тези от блогъра не са много всеотдайни към потребителите си, като пример е това че не може да се адва банер по блог менюто или поне не са го задали като функция.

А това да им сменяш кода е по-така за тях. Абе дано да има и някой да го знае, че и аз да си попроменя някои неща на тази блог платформа. :wink:
 

freelancer_bg

New Member
A някакви други интересни плъгини за блогър срещали ли сте?
 

Blinky

Owner
freelancer_bg каза:
A някакви други интересни плъгини за блогър срещали ли сте?
Еми мъсля че тук някъде има плъгин за линк превю, изкарва ти на малка иконка сайтовете като дадеш на линка. Аз го използвам за WP блог платформа. Има и дриги интересни, виж ги на главният сайт на тази платформа. 100% ще си харесаш нещо. :wink:
 

Горе