Dating affiliate

Feliche

New Member
Някой пробвал ли се е и как е положението в тази ниша? Кои са надеждните сайтове?
 
а

здравей! ми според мен по надеждни от (адълт) френд файндър няма. плащат си доволно а и имат добър съпорт. тва според мен е най-доброто решение за начало. :wink:
 
ами аз съм към friendfinder.com 2$ за безплатна регистрация на жена и 1$ на мъж и още работи от които може да се печели общо взето е добре а що се отнася до нишата мойте впечетления са че е ок
ако все пак решиш да използваш френд файндър можеш да го направиш през този линк http://friendfinder.com/go/g883936-brk така ще ми станеш реферал,нищо няма да загубиш,ако не ми вярваш питаи големите във форума :)
 
Да, те са добри. Може да ги чекнеш тук: FriendFinder

А ето ти и линк, който има малък ресур за това колко много ключови думи/фрази има за нищата: Списък с над 8 000 ключови думи за дейтинг сайт - Daiting.

Имам спомени как Кори (занимаваше с интернет маркетинг), спомена за една дама, която правела по $30 000 - $50 000 на месец с ревю дейтинг сайт. Работи с няколко програми, които промолтва с малко ревю към тях. Но само да кажа че това е и от високият и таргетиран трафик, който е има към сайта си. :wink:
 

Горе