Как се чувстваш, след като ти се случи deja vu?Копеле, няма по безполезен и по-голям безделник от теб тук. Да случва ми се дежа ву, особедно с твоите теми.
Резко ми се дохожда до тоалента. Дежа вуто действа по различни начини. Дали е приятно, или неприятно. Ти постави моите спрямо твоите теми в някоя категория.Как се чувстваш, след като ти се случи deja vu?
Не търси скрит смисъл. Имал ли си Deja vu?Резко ми се дохожда до тоалента. Дежа вуто действа по различни начини. Дали е приятно, или неприятно. Ти постави моите спрямо твоите теми в някоя категория.
Да, всички сме имали.Не търси скрит смисъл. Имал ли си Deja vu?
Но какво ти е усещането след това? По-хубаво ли ти става, по-зле ли, неутрално?Да, всички сме имали.
Поредното доказателство, че в БГ работа има, ама има хора, дето не им се работи хич.Копеле, няма по безполезен и по-голям безделник от теб тук. Да случва ми се дежа ву, особедно с твоите теми.
Както писах, момчето е хладнокръвен лентяй.Поредното доказателство, че в БГ работа има, ама има хора, дето не им се работи хич.
Май да, но трудно мога да преценя с постовете му.той младежа не е ли по към чичо
На 46 е.ами по спомени от негови теми ми се чини, че е 40-45+
Повече от 30 не му давам!На 46 е.
Каквото се е случило в махалата си остава в махалата
Коментарите отдолу...