xgifts

New Member
Здравейте.
От днес пуснах официално електронен магазин с над 12000 артикула. www.xgifts.eu. Има меню на 5 езика, сред които английски, немски, испански, френски и български.
Всички продукти се изпращат директно от дистрибутор в западна Европа и с различни опции за доставка. Пиша в случай, че някой се интересува да го използва за дропшипинг към еврoпейските сайтове на eBay или други подобни. Ще се радвам и тук да разрешим въпросителните, при наличие на интерес.
 
Цените са като на сайта. Директно от дистрибутор са и са прилични. (Разбира се, винаги могат да се намерят и по-евтини продукти някъде, но тук всичко е на едно място и по категории). Работи се на принципа с Амазон. Има огромен избор. Може да се регистрирате, да видите цена и доставка за съответната държава, да сравните с конкуренцията в иБей и да подберете най-подходящото.
 
За какви точно файлове става въпрос? Има CSV, но те са за вътрешна информация. За листинги може директно да се копират снимките и инфото. Издавам и фактури!
 
За какви точно файлове става въпрос? Има CSV, но те са за вътрешна информация. За листинги може директно да се копират снимките и инфото. Издавам и фактури!

А защо не си го нагласиш и ъплоуднеш в Амазон и ибей сам?
 
Просто съм прекалено зает. Работата е огромна като обем. Има 5 езика. Все още не съм наел хора на работа. Това е и причината.
 
"доставка до 24/48ч" Това означава ли, че всичко се шипва от тук?

Цените са ОК, но за крайни клиенти. За дропшипинг ми се струва, че са високи.
 
Всичко е от европейски дистрибутор и с оказаното време.
Има и високи и ниски цени. Все пак няма как всичко да е най-евтиното. Има огромен избор, като постоянно се ъпдейтва каталога. Винаги може да се намерят конкурентни продукти и да се пробва.
 
За да имаш успех с дропшипинг трябва да имаш отношение към тях. Едва ли някой ще се заинтересува по този начин предложен.
Има две опции:

1. Предлагаш демандед продукти на добра цена всеки ще се заинтересува, дори и без файл а с ръчно уплоудване.

2. Предлагаш не толкова ниски цени, но пък имаш файл за директно уплоудване в ....

За да прояви интерес Иван, Петър или Гошо той/те подсъзнателно ще си направят сметка колко време ще отделят и колко ще спечелят. Да речем ъплоудват ръчно по 100 листинга на ден, а продават по 5 продукта с 2€ печалба. Струва ли си?

Понеже този пазар се мени много бързо е печалбите са временни. И в случая качваме 100 листинга днес с що годе добра оферта и виж утре друг го направил с 5% по-ниско цена. Сега се питаме дали е имало смисъл да отделим цял ден?

Обмисли го по-добре и ще имаш успех.

Само за сведение срещу 100$ на месец хората качват хиляди продукти за кратко време(ден) без да се съобразяват с доставчици.

Успех!!
 
Последно редактирано:
Благодаря за полезната информация!
Какво точно се има в предвид под “демандед“? Според мен за всеки продукт си има ценители.
Какъв точно трябва да бъде файла за директно ъплоудване? Формат, изисквания... Амазон имат ли такива?
Дайте повече инфо и конкретни условия, за да направим съвместната работа възможна.
 

Горе