DropShipping

inviSible

New Member
Еми има хора които го хвалят , тук ако може някой да обясни какво по точно е как деиства , може да даде сайтове както и идеи :) все пак сме тук да си помагаме
 
Намираш си склад с които да работиш, отваряш си мършант акаунт за да билваш карти правиш си сайт и като някои иска да купи нещо ти го билваш по цена на дребно а поръчваш на склада да му го изпратят на някои си адрес и плащаш по цена на едро и прибираш разликата :)
 
Е това го разбрах горе доло ама въпроса е някой ако може да даде сайт ако има на дроп шипър
 
колегата limoeg написа това другата тема

limoeg каза:
това може да помогне на много хора.
http://www.worldwidebrands.com/
тук са само проверени и реално работещи дроп щипъри.
 
DEATH каза:
SniperBG каза:
Интересно ми е освен limoeg , дали има други потребители занимаващи се с този бизнес ?

Няма, поне за сега.

Ами аз също се занимавам. Но с него сме в близка родствена връзка така че.... за други не съм чувал. То в БГ не е популярно и няма да бъде скоро. И по добре май :))))
 
coolice каза:
пазара е толкова голям че спокоино ще поеме още няколко души от бг които да се занимават :)

Може би ме разбра малко погрешно. Нямах предвид че ще имаме конкуренция. Ние не сме на БГ пазара. Имах предвид че в БГ още няма подходяши закони и изманите ще бъдат много защото самия бизнес предразполага към измами ако няма закони. А в БГ няма закони за интернет търговията. В такъв смисъл казах по добре да няма. Защото няма да са доволни хората да ги мамят.
 
Бг законите са си за бг и добре че е така :) Тук законотворците не го разбрат що е онлайн бизнес / търговия и безмалко да ги прецакат бг магазините с тоя член 53 от ЗЗП ...

ПП Предполага към измами имаш предвид търговеца употребява неправилно информацията на клента?
 

Горе