Duplicate Content

Еми няма да е много приятно, за това може да го преразкажеш леко и си ОК. Но бъди сигурен че ако дойде на блога ти и види същото инфо (потребителя), няма да остане много доволен, това е другата страна на нещата. :)

Иначе уникалното инфо на блога ти - нека си седи там. А това което искаш да побликъваш по-добре е да си е различно - особенно когато мислиш да го публикуваш на повече от 1 сайт. :wink:
 
ами значи аз имам разни постове например има едно за силата на билките и обяснявам повърхностно и после имам конкретно за разни видове билки разли4ни постове как помагат и така нататака(за сега само за 1 билка де ;) ) и примерно искам да кача тва дето е основното и отдоло ша им напиша елате в блога ми ако ви интересува силата на билките там има постове за множество видове билки или нещо такова такаче тва че ша види същия пост не би трябвало да е проблем.Значи просто го преразказвам мерси мноо супер сте в тоя форум :)
 
А щом така седят нещата с постоветете има и по-добра идея, много често се прилага и наскоро разбрах че е сила в продажбите - това е статията да представлява ревю на блога ти - така освен че е впечатлен от ревюто, идва с едно ниво по-близо до продажбата (само ако търси това за което чете). Но и това с преразказа е добра стратегия, така все едно чете страница от блога ти, демек - почваш го от другият сайт и го довършваш на блога ти.

Но тук наистина говориме за добре таргетиран трафик - но като се има предвид че идва от определената категорията, която го интересува на сайта на който си я събмитнал - то се подразбира търси нещо да го обеди да купи или просто вижда кое е ново, но и затова са и Sales-Copy-тата, за да предложат по най-добрият начин и нещо повече. :wink:

Успехи с писането и събмитването на статията. :)
 
Незнам за тези, не съм ги ползвал. Ако някой ги е - можа да даде някой друг коментар. :) А имам предвин че може да направиш продажба на някой продукт от линията ти. А може и да не е продажба, а някакво действие да предприеме. :wink:
 
Тия дето така тръбят колко многооооооооо изкарвали и тн... не им вярвам много, най-често си правят реклама, защото масово хората им се връзват :)
 
Джон изкарва хляба си с блогване, но най-големите му приходи са от афилиейт продажби, после AdSense и последно - дарения от потребители. Но наскоро същият бе наказан заради много коварен начин да дигне PageRank-а и сега при търсене на дори неговото име в Google, бившият първенец не се намира лесно :roll:

Но неговият блог е твърде комерсиален - вместо да споделя ценни съвети, той пише пълни глупости.
 
Да много хора казват колко много правят, а всъщност са малко по-назат от теб.:) Поне се опитват да те надъхат, но и аз си мисля че този пич е от големите имена в областа си. Нищо че се е опитял да читне, то в последствие му се е върнало. А сега ще му е трудно да си върне допредишните позиции, щом Google го е наказал за шмекери. :)

А инстинските свидетели на хората, които изкарват големите зелени гущери са програмите към които те са се пресъединили и промотират. И за това и те си обявятат свойте топ афилиейти, не само за да им покажат колко са ценни за програмата, но и да покажат на останалите кой изкарва големият кеш и че това е възможно, и оттам и ида и част от стимула да си на тези места. :) Това според мен трябва да се взима подвнимание. :wink:
 
Абе аз не бих се ръководил много от съветите на Джон Чоу, напоследък го банват от къде ли не, гоогъл го метнаха надолу в резултатите за продажба на линкове, digg са го баннали и те, Auctionads и те са го отрязали, кой знае какво ще последва така че внимателно с него.

Даже напоследък гледам постове по блоговете относно опасните съвети на "Джон Чоу".

А иначе, е тоя го признавам за пич: http://www.problogger.net/archives/2005/09/01/im-a-six-figure-blogger/
 
Да и аз съм съгласен за този блогар, бива си го. Той си знае работата. Често съм го виждал по мрежата, което ми говори че е популярен и печели добре от блога си. Ей такъв блог може да докара доста на собственика си, но трябва да си му отделяш бая работа и време. :)
 
извиняваите за офф топика но предпочитам да попитам в тази тема защото влизате.Значи тиа kontera дето ти правят определени думи от contenta линк и ти печелиш ми пратиха е-мейл в който пише да поставя определен код преди </body> тага на всяка моя страница тва за блоггер кво ша рече в края на всеки пост да го добавям или ад го сложа в самия шаблон?
 
Я даи малко повече инфо за тези не съм ги раглеждал като програма а иначе следим за нови постове навскаде през рсс.

По принцип такива кодове се псотавят някаде във футара и ги има на всяка странциа
 
aми сигурно следито но бяь писал тема да питам за auction ads и не получих отговор а пук тва контерата ме интересува и не ми се рискува6е :)Та не си ли виждал в сайтове,статии,блогове някои думи подчертани и като сложи6 мишката върху тях и ти излиза едно балонче с някъв сайт тва са тия контера регистрира6 се тре преценяват кои думи от контента ти правят ги линк и трупаш пари от клик
"http://www.iwantcontent.com/Article/Mangosteen-Juice/81093"
в тази статия има такива думите дето са подчертани с две черти
а ти би ли обяснил малко по подробно за тия футари хах и какво е футър може да кажеш 4е сум малко шматка :p
 
Просто не сме се занимавали с акуцион адс за да можем да ти дадем компетентен отовор.

Аз сега трябва да излизам ти потърси футъра на темплеита както те посветва митака:) и смело пеистваш там
 
офф мн сум зле нищо не разбирам значи влезнах 4укнаь на шаблон дадох редактиране на HTML кода и преди </body> сложих кода на контера тва ша свърши ли работа
ПС ба ако аз изкарам някой лев с тия блогове значи всеки идиот може :lol:
 

Горе