E-Piksel Product Videos Module проблем

nobreak

Member
Здравйте. Някой с opencart използва ли това разширение за малко помощ, че моето му изчезна менюто в админа... :) Става дума за много възрастен opencart 1.5.6.4 :)
 
За тези ли става дума: e-piksel.com/contact-us

Гледам, че са си сложили в Opencart маркета модула си, но всичко почва от 3.0.Х.Х версии. Освен да видиш с инспеткване дали е там всичко, после да чекнеш ерор лога, и да си спомниш какво си правил последно по сайта, за да го свържеш с това изчезване. А, да, ако случайно имаш някакви добавки в браузъра, виж дали нещо не килва и това. Нищо му няма на този Opencart, има още много такива, които вървят на тази версия. Сещам се поне за 10. :)
 
Даже не съм забелязал кога е изчезнало и то е само едно табче при атрибутите на продукта.... В VQMod Manager error log-а нищо не излиза като грешка.... :)
 
Даже не съм забелязал кога е изчезнало и то е само едно табче при атрибутите на продукта.... В VQMod Manager error log-а нищо не излиза като грешка.... :)
А в този на системата? Някъде нещо, в конзол лога? Нетуър таба? Виж и с друг браузър. Така малко гадая, но това ми идва на ум с това, което знам от поста ти.
 
С друг браузър е същата работа. Не съм много навътре в нещата :) В CPanel Errors виждам следните грешки.... Такъв файл ads.txt не виндам да имам... Къде другаде да зяпам? :)
 

Прикачени файлове

  • error.jpg
    error.jpg
    517.5 KB · Преглеждания: 3
Ето нещо, което може да те ориентира: https://headerbidding.co/fix-ads-txt-errors/

Според мен виж дали го виждаш като тайпнеш адреса на домейна и накрая файла с разширението му. Симулацията през браузъра може да направи и проверка в реално време дали и бота го вижда.
 

Горе