easytrader.bg - Мнения

Митака

New Member
Много стабилна партньорска мрежа. Печалбата е гарантирана, стига сайтът, който е носител, да има над 150 уникални посещения на ден. Единственото нещо, което не ми допада, е високата минимална разплащателна сума - 50лв.
 

BigBoss

New Member
Работят добре. Аз ги ползвам пробно от скоро и вече получих първите преведени пари.
 

DEATH

Member
CrAzY-MaST ей така се прави.

Blinky каза:
Митака, добре дошъл във форума за онлайн бизнес, интернет реклама, оптимизация за търсачки, бизнес възможности, как да се прават пари онлайн, пари от интернет...и други който се сещаш. :lol: Приятен престой тук ти пожелавам.
 

Blinky

Owner
Здравеите. Мерси DEATH. Малко оптимизация не е излишна. :)

А относно изитата, и аз съм чувал много кофти мнения за тях поне в 2 форума, хващат шефчето им натясно по някои въпроси и вместо да им отговори, излиза с думите" абе щом не ви харесва програмата ми кажете кои са ви сайтовете да ви делна". това е меко казано непрофесионално.

А, и системата им далеч от съвършенна, да не кажа неизпипана. По мнения на други пък кликове не са се отчитали. А и на месец с 20 000 юника да ти плащат 30 лева е повече от подиграфка, по принцип с такъв трафик може да се направи повече кеш. Естествено трябва е таргетиран в някоя област.

Той шефчето на тази фирма дойде в този форум, само за да изложи това че някой тук му е ползвал content-а за статия - та ни изкритиква, оттогава не е влизъл. Явно е видял че се занимаваме с изтински пари а не с некви си 30-50 лева на месец. И е решил че няма смисъм да ни офертира. И правилно е решил.
:wink:

Аз лично ви препоръчвам да изчакате Google на български, това е нещо което ще има смисъл да промотирате. Малко остана, пък и там плащат добре. Но това си е лично мнение.
 

BigBoss

New Member
Blinky каза:
Аз лично ви препоръчвам да изчакате Google на български, това е нещо което ще има смисъл да промотирате. Малко остана, пък и там плащат добре. Но това си е лично мнение.

Знаеш ли колко ще е това "малко"
 

Blinky

Owner
Еми незнам, но се надявам да е скоро, PayPal дойде, което е добър знак че скоро нещата ще стават още по добри за онлайн климата в България.

Компании като ИзиТрейд няма да имат никакви шансове, и ще им се наложи да се оттеглят от бизнесас трафик. Тук имаше развита тема по въпроса някъде. Та и там имаше мнение, че скоро се оаква да стане реалност, но не се знае кога. :roll:
 

DEATH

Member
BigBoss каза:
Blinky каза:
Аз лично ви препоръчвам да изчакате Google на български, това е нещо което ще има смисъл да промотирате. Малко остана, пък и там плащат добре. Но това си е лично мнение.

Знаеш ли колко ще е това "малко"

малко малко ... 1-2 месеца може би. все пак трябваше едновременно да излезне адсенсе за Гърция и България, но уви само гурците намазаха.
 

Blinky

Owner
DEATH, мерси за мнението ти, радвам, се че влизаш в разговора с ценна информация - както винаги. :wink: Еми дотогава ще се чака май. Иначе си мисля, че тези от изи трейд са малко изтръпнали от новината ако въобще са наясно, че скоро googlе влиза в БГ.

Надявам се да оспеят да се адаптират към ситуацията, че иначе ще загубят доста от афилиейтите си, доколкото знам как работят с партьорите си и това че са на светлинни години от тази търсачка и начините и на плащане и стимулиране на афилиейтите си. :)
 

Blinky

Owner
Да скоро ще дойде наистина големите, за да се изкарват пари без да се работи с фирми които не са много сигурни, като креативни и достоверни източници за bg webmaster-ите.

Много Affiliate Programs & Online Companies започват да гледат на България като на среда в която могат да развиват възможностите си онлайн - това се наблюдава още от началото на тази година.

Така, че EasyTrade.bg или ще се адаптира към ситуацията или ще бъде издухана от пазара, без дори да предизвика липса в мрежата. :wink:
 

Ivanix

New Member
Здравейте,

с интерес следим всички форуми, в които ни коментират и едно става ясно - критикуват ни предимно хора, които са изхвърлени от системата поради злоупотреби или които изобщо не са работили с нея. Ние сме напредничава и бих казал твърде успешна българска онлайн компания, която в крайна сметка върши добро за българския интернет и българския уебмастер.

За тези, които се съмняват в качествата на платформата, колко от вас са виждали отвъре linkshare, tradedoubler, zanox, affilinet? Ние сме в пъти по добри, защото взимаме най-доброто от тях. Ако при нас се печели по-малко отколкото в западните платформи, то е заради бедната ни държава и неразвития онлайн бизнес.

На тези, които работят с нас и ни подкрепят, благодаря!

Иначе си мисля, че тези от изи трейд са малко изтръпнали от новината ако въобще са наясно, че скоро googlе влиза в БГ.

Всъщност ние знаем много повече за Google Adsense (те са click мрежа, ние сме pay-per-action мрежа), отколко предполагате. Все пак това ни е бизнеса - да разбираме от интернет реклама на по-високо ниво от това, което се коментира в BG форумите.

Относно доходите от Google мога да споделя следното с вас:

Google Пуска реклами на английски в много държави, тъй като няма достатъчно рекламодатели. Добър пример за това е Румъния, където има в пъти повече потребители и рекламодатели отколкото в БГ, но след като Google тръгна там все още излизат реклами на английски. Та колко се клика едно рекламно каре от Румънци с текст на английски? Малко.

Другият случай - дори да излизат рекламни Google карета на български рекламодатели - за какви пари на клик говорим? Всички вие сте свикнали да гледате дебелите английски кликове за имоти, хотел, лаптопи, финанси и съдите по тях. Но средната цена за клик в content networka за БГ ще е около 0.02 EUR. От това уебмастерите взимат 50% по правилата на Google. Дотук не виждаме заплаха за нас от гледна точка на оттегляне на уеб мастери.

Да погледнем немския пазар, където Google плаща доста добре, но съществуват над 30 афилиейт мрежи. Място има за всички, както и пари. В крайна сметка целта е рекламодателите да се увеличават, както и доходите на уебмастерите, а не някоя рекламна мрежа да изчезне. Стискайте ни палци, ние сме на вашата страна ;)
 

peter

New Member
За тези, които се съмняват в качествата на платформата, колко от вас са виждали отвъре linkshare, tradedoubler, zanox, affilinet? Ние сме в пъти по добри, защото взимаме най-доброто от тях.
Айде малко по-скромно, не може да се сравнява вашата програма със тази на linkshare.

Но средната цена за клик в content networka за БГ ще е около 0.02 EUR. От това уебмастерите взимат 50% по правилата на Google.
Точно 50%? И къде го пише това? :lol:
 
Ами говорим за пари на клик според това колко е конкуретна една дума и колко се плаща за нея. Що се отнася за PPA, в Google AdWords отдавна вече се предлага такава услуга.

Само това мога да кажа за EasyTrader, защото по принцип идеята да събирам проценти от стотинки не ми харесва.
 

fcolor.bg

New Member
Здрасти,

Google Adsense е доста лъжлива система, която праща минимум 15% невалидни и измамнически посещения, въпреки стремежа на Google да ги ограничава. Освен това Adsense е изключително нетаргетирана система, въпреки "умния механизъм". Например е напълно възможно ако сте доставчик на някаква платена услуга, например регистрация на снимки, да ви поставят рекламата на сходен уеб сайт, който обаче предлага същата услуга без пари. Така губите парите си като получавата трафик от хора, които не искат да купуват, а се разхождат.

Yahoo Publisher по-добра система, но работи изцяло само за американския пазара, тоест за хора със US SSN.

Аз съм похарчил доста пари през последните 3-4 месеца с Easy Trader и нямам особени забележки. Системата работи без да произвежда измами или невалидни посетители. Това, което е важно е към нея да се включат повече качествени уеб сайтове и хората да започнат да харчат повече пари за реклама. Така ще се вдигне цената на посещението до разубни граници, от които собственика на един уеб сайт воже да печели.
 

wowfan

New Member
Мнение

Здравейте случайно попаднах на този форум, но като гледам как заклеймявате хората се чувствам длъжен да напиша няколко реда. Първо преди доста време съм работил с google adsense и впечатленията ми не са особено добри (те май ни смятат за втора категория, доста писма им написах но и до сега няма отговор на нито едно). Колкото до Изи трейдър, вярно че не плащат много, но супорта е на ниво. До сега каквото съм питал са ми отговаряли най - късно на другия ден. Платиха ми на същия ден, в който получиха фактурата от мен.
Така че смятам за сега са най - атрактивната компания на нащия пазар в тази сфера
 

Горе