Easytrader

dancho

New Member
Важно: Във връзка с въвеждането на нова функционалност в EasyTrader регистрирани от вас уеб сайтове бяха прехвърлени в EasyTrader Traffic Network.

В меню Профил -> Уеб сайтове ще забележите статус „Трафик сайт” за всеки уеб сайт, прехвърлен в EasyTrader Traffic Network.

За да показвате отново банери е необходимо единствено да замените използваните досега рекламни кодове в Трафик сайтовете с нови кодове за универсални ротатори. Новите рекламни кодове са с фиксирани размери и са достъпни от меню Програми?Ротатори. Досегашните рекламни кодове за Трафик сайтове са деактивирани и няма да визуализират банери!

Моля, прочетете повече детайли за новата функционалност на адрес: http://stat.easytrader.bg/v2/news.php?id=63 както и в меню Подръжка -> F.A.Q.

Извиняваме се за причиненото неудобство и силно се надяваме промяната да повлияе само положително на доходите и работата ви с платформата EasyTrader!
 
От: Easytrader

Някой използвал ли е вече новите кодове?
Споделете!
 
Последно редактирано:
От: Easytrader

Първия момент и и на мен неми допадна ,като разбрах че някой от сайтовете ми са прехвърлени автоматично към тая програма :mrgreen: ,но реално като видях резултатите май ще си прехвърля и другите сайтове нищо че дават по две стотинки.Въртят се реклами,без да кандидатстваш и да чакаш да те одобрят и най вече рекламите които се въртят са разнообразни и така хората цакат повече,а кво беше преди кандидатстваш чакаш и накрая от всички програми те одобряват да кажем 5 и вартиш еднакви реклами на който цакането с течението на времето намалява :neutral:
 
От: От: Easytrader

Всичко го правят за пари... в последно време бяха спаднали рекламодателите и имаше потребители които седяха без одобрени реклами. С нововъведението ще могат да предложат на всички потребители рекламен банер а към рекламодателите 3-4 пъти по-евтина рекламна плаформа.

И все пак системата и куца. Според мен сами ще се закопаят така. Защото много сайтове ще се откажат. При положение, че кликваемоста е в пъти по малка от на гоогле.

Както и да е те си разбират. Но вече знам за 4-5 човека които традера ги загуби като партньори.
 
От: Easytrader

Преди на програми, за които съм взимал по 5-10 ст. сега ми дават по 0.02 с тази преебавка.
Махнах ги на единия ми сайт с 3000 посещения смятам и на другия да ги махна.
Бате, правилно ли съм те разбрал - 0.02 стотинки на клик? ако е така май като нищо си влизат в класацията на ptc сайтовете, това означава, че всяка следваща тема за тях ще бъде местена в "Кофа"-та.:)
 
От: От: Easytrader

Blinky Вярно е ! и с новата си политика заслужават единсвено кофата ! Масово ще загубят партньорства. Лично от мен загубиха 3 !

Това е ебати смешната цена за 100 клика 2 лева ... при положение, че имат нисква кликваемост
 
От: Easytrader

Аз:
Здравейте може ли да ми махнете сайтовете
от EasyTrader Traffic Network?

Админа:
Здравейте,
единственият начин да ги премахнем е да ги блокираме в платформата. Ако желаете това да стане, потвърдете моля.

Аз:
Ако ги блокирате ще може ли да се показват реклами?

Админ:
Здравейте,
ако ги блокираме няма да можете да показвате реклами

Аз:
Не ги блокирайте аз ще махна кода ви и по-нататък ако прочета по форумите, че си струва ще го сложа пак

Админ:
За момента наблюдаваме, че средната кликаемост в трафик сайтовете е 4 пъти по-висока отколкото е била преди. Би следвало да се повишат и доходите съответно.

Аз:
На ден до сега ви правих по 71208 импресии
на половината сайтове, където съм сложил easytrader

Сега ще се ориентирам към google

http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=5713
 

Горе