Econt WooCommerce Plugin

Какъв клиент е тоя, дето се прави на тарикат. Нали щеше да качваш чата където съм ти казвал, че плъгина не е на година. Нормално да те натровя като лъжеш като циганин. Тоя чат е от вчера не от преди 3 години. Смешка. Отдавна си извън листата с клиенти. Нали щеше да си намираш друг плъгин, защо ревеш пак в интернет. Жалък си. И пак лъжеш.

На лицето ти пише шаран:

1784917907412.png
1784917920934.png
Само като се видиш какъв си ганя и не знам какво правиш в интернес с онлайн магазин.

https://wordpress.org/plugins/bulgarisation-for-woocommerce/ Официално 5000+. 1784917678820.png Неофициално 7000+. Като махнеш 20% 30% стейджинг. Сам смятай.

И за всеки помислил се за голям тарикат с нулнат плъгин го очаква същото отношение. Няма от какво да ме е срам, че съм натровил някъв ганя дето се е помислил за хакер. Да лиценза на кода може да е GPL, всеки може да си прави каквото иска, но самото действие не е коректно и ще отвръщам със 100% от същото.

Последно редактирано:
Хаха, нямаш дъно, верно ли ве!? Виж ме къв съм як, млад, богат, красив и вече известен! Виж си твоето лице, на което пише плешив, грозен, женски полов орган! Няма да качвам твой снимки, щото си толкова грозен, че боли като те гледа човек!

Хаха, нямаш дъно, верно ли ве!? Виж ме къв съм як, млад, богат, красив и вече известен! Виж си твоето лице, на което пише плешив, грозен, женски полов орган! Няма да качвам твой снимки, щото си толкова грозен, че боли като те гледа човек!
Майка ти много те е лъгала като малък.

Аз да се включа, тъй като ви познавам, някои лично , други не, но пак се брои.

Искате ли да ви позачистя постовете, защото смятам, че тази ви комуникация няма да доведе до нищо конструктивно. Ще е сякаш по-добре да се разберете на лично съобщение, тъй като явно има две гледни точки и от спора няма да излезете скоро.

Да не кажа, че и доста грозно става, вярвам, че е временна емоция, която по-късно ще решите, че е била излишна. Моля, помислете и ще се радвам да я позатъркаме леко в последните постове.

Само не става ясно след като може с ИИ да направи 10 пъти по-качествен плъгин за какво е целия цирк?

Само не става ясно след като може с ИИ да направи 10 пъти по-качествен плъгин за какво е целия цирк?
И аз не го разбирам, според мен съм бил един от малкото, които са плащали.

И аз не го разбирам, според мен съм бил един от малкото, които са плащали.
Теб, не разбирам защо се занимаваш. Качи архива някой агент и ще имаш много по-добър плъгин след преработката.

Горе