Econt WooCommerce Plugin

Здравейте.
Представям ви нашия плъгин за доставка с еконт за woocommerce.

Плъгина работи с със стандартните woocommerce полета, което го прави много удобен и съвместим с всяка тема.
Съхранява данните на потребителите и не се налага всеки път когато потребителя прави поръчка да попълва данните си отново.

Плъгина поддържа всички методи предлагани от еконт както и доставка в Гърция и Румъния.

Последно редактирано:
Някой е барал по демото или аз съм сляп и не виждам къде се избира доставка до офис, АПС?
1701960443886.png

Всеки има достъп до настройките в sandbox. Бяха забранени някои методи. Включил съм ги, сега всичко работи коректно.

От години не ползвам куриерските плъгини за woo. И викам да чекна..то само пуканки де не си направих да чета свадата.

И ако някой благоволи да ми спести време и усилия.

В момента клиента си избира дали да е Еконт или Спиди и дали да е до адрес или офис, направено с forms и без никакви плъгини. Работи, перфектно и няма главоболия. Звъни им се, пита се до къде и така. (така искаме, така работи, но много изнежени станаха с тия куриерски фирми, че чак не си знаят пощенския код, затова искам да вкарам офисите по населени места като падащо меню)
Демото на спиди при избор на населено място - не работи. Красота.

Идеята е да вкарам всички офиси на Спиди и Еконт и въпроса ми е:

От съществуващите плъгини за Еконт - има ли опция да ползвам плъгина само за избор на офис, без създаване на товарителница, без генериране на цена за куриерска услуга и etc. Някой писал ли е "плъгин"/"код" да вади само офисите или да си го правя ?

От години не ползвам куриерските плъгини за woo. И викам да чекна..то само пуканки де не си направих да чета свадата.

И ако някой благоволи да ми спести време и усилия.

В момента клиента си избира дали да е Еконт или Спиди и дали да е до адрес или офис, направено с forms и без никакви плъгини. Работи, перфектно и няма главоболия. Звъни им се, пита се до къде и така. (така искаме, така работи, но много изнежени станаха с тия куриерски фирми, че чак не си знаят пощенския код, затова искам да вкарам офисите по населени места като падащо меню)
Демото на спиди при избор на населено място - не работи. Красота.

Идеята е да вкарам всички офиси на Спиди и Еконт и въпроса ми е:

От съществуващите плъгини за Еконт - има ли опция да ползвам плъгина само за избор на офис, без създаване на товарителница, без генериране на цена за куриерска услуга и etc. Някой писал ли е "плъгин"/"код" да вади само офисите или да си го правя ?
Може да. С https://wordpress.org/plugins/bulgarisation-for-woocommerce/ слагаш демо акаунта, шипинг метод до офис, фиксирана цена и тва е.

Вече има и нова опция, до бокс, където с пин си отключваш шкафчето и си взимаш пратката. ;)

Не мога да разбера какъв е проблема да си ги пращат сами хората - отиваш пращаш и си тръгваш. Какви мязалци гледам с тия товарителници, направо плача.

Тия дни чета в една група във Фейсбук, некъв пък изненадан, че цените му са мръднали с 50% от 2019-та.

Спиди нямат ли по-елементарен начин да си шернат офис/бох локациите? Трябва ми актуален списък.

Невърмайнд, скрейпнах ги.

това също върши работа

Правя си къстъм форма, взеха да ма занимават с некви договори, отговорници... за АПИто им - голяма галимация. Трябаха ми просто адресите за да излизат като предикшън като се попълва формата.

Виждал съм толкова много магазини да губят конверсии точно заради тежки плъгини за чекаут като този, които забавят скоростта на сайта. WooCommerce е супер за старт, но кърпенето му с тежки плъгини рано или късно убива потребителското изживяване (UX).

Точно затова моята агенция спря да използва монолитни платформи и сега изграждаме само къстъм Next.js (Headless) магазини. Интегрираме API-то на Еконт директно в бекенда – нулев лаг при чекаут, никакво раздуване с плъгини и страниците зареждат за под секунда.

Ако на някой тук му е писнало да се бори с WordPress плъгини и иска да види как изглежда един светкавично бърз чекаут, нека ми пише на лично съобщение (ЛС). Този месец всъщност изработвам няколко безплатни работещи Next.js прототипа за български магазини, за да докажа разликата в скоростта. С удоволствие ще ви покажа как работи!

Горе