Amigo0o
Well-Known Member
Вчера получих имейл от суперхостинг че ENOM са ми блокирали един от домейните.
Някои да е получавал подобно нещо ? И как от enom решават че сайта е спам, шифинг и т.н. при положение че е на български (малко ме съмнява да има българи при тях) и няма нищо свързано с подобни глупости. Писах им имейл преди 5 часа и никои не еб**а да отговори.
Някои някакви идеи ?
Пишем Ви във връзка с домейн #######.com.
Получихме уведомление от регистратора Enom, чрез който се осигурява функционирането на Вашия домейн #######.com, че достъпът до домейна е спрян.
Причините за спирането на домейна, които ни посочиха от Регистрара, са: abusive activity such as spam, phishing or other violations of eNom's terms and agreements.
Ако имате нужда от допълнителна информация или имате коментари по причините за спирането на домейна е необходимо да се свържете директно с регистратора Enom на имейл [email protected] .
Някои да е получавал подобно нещо ? И как от enom решават че сайта е спам, шифинг и т.н. при положение че е на български (малко ме съмнява да има българи при тях) и няма нищо свързано с подобни глупости. Писах им имейл преди 5 часа и никои не еб**а да отговори.
Някои някакви идеи ?