EON

donsavage

Active Member
Някой, от вас знае ли на колко месеца EON ти реже тока ? 2 или 3 ?
 
От: EON

Зависи от сметката и къде живееш. В гр.Пловдив на апартамента на майка ми, не съм го плащал в продължение на 3-4 месеца (не ми се чака всеки месец с бабичките) и не е бил спиран. Има наказателни лихви от сорта на 1лв. на месец. Това е за сметки от порядъка на 100 лв. на месец.
 
От: EON

Обаче ако те резнат ще ти излезе през дупето това левче

За един месец закъснение няма да имаш проблеми, но след втория очаквай балтията всеки момент
 
От: EON

Както писах 3 месеца не са спирали тока (редовно го правя тоя номер да не чакам). Преди 1 година имаше някакво спиране на тока (изключване заради неплащане) и таксата беше 20 лв. за включване + 15 лв. някаква друга такса. До 24 часа пуснаха тока (беше събота когато разбрах, че тока е спрян и се обадих).
 
От: EON

Много са гладни за де те оставят три месеца, но вярно си зависи от местоположението на абоната и най вече от неговия етнос
 
От: EON

А бре не съм ужким от братята роми (РОМ Е НАПИТКА А НЕ ЕТНОСТ ..) ама както написах ТЕСТВАНО И ПРОВЕРЕНО за гр. Пловдив при сметки от 100 лв. на месец в продължение на 3 месеца тока не е бил спиран и глобата/лихвата е била 1-2 лв. на месец.
 
От: EON

Че Пловдив на ЕОН ли е ?
 
От: EON

Брат ми, EVN и Е-ON са две различни фирми :)
 
От: EON

В Русе след първия месец те режат и после нещо от рода на 60 лева или 90 май бяха да те закачат :)
 
От: EON

Според мен ние, които сме на ЕВН май сме най-добре... защото тези като че ли не са толкова агресивни към клиентите си както ЧЕЗ например. Това най-добре е в "" естествено. От ЧЕЗ и ЕОН вечно някой се оплаква и има проблеми... и не знам защо не им отнемат лицензите и не ги пратят в техните си страни. А иначе не е добре да се оставят да ви "режат" тока. Доколкото знам имат различни цени дали е от табло или от стълб изключването. Сега видях че за някои услуги ЕВН-ци имат и такса уикенд ?! ... нямам думи.
 

Горе