exchange.bg ?

CrAzY-MaST

Well-Known Member
Има ли някаква надежда от този сайт да се печелят пари ?
Наскоро един приятел се беше "регнал" ,но след това го бяха изключили защото нямал посетители.Но сега като активирам няколко ауто сърфа ще има ли ефект според вас ?

И главният ми въпрос е някой има ли си на представа как се регистрира и после настройки за печелене?Аз ли не съм наред сайта ли не е подреден добре ,незнам ама ако някой може да помогне да заповяда ;)
 
Webmaster-и са хора притежаващи и маркетиращи сайт/ове и се срещат там - по сърфовете, търсещи нова програма да присъединят. Смея да твардя че там можете да срещнете Webmaster, който да има брутален сайт с много трафик и в случай, че хареса програмата (аффилиейт) може да я прибави към сайта си. И да почне да продава и то по много.

А тия щом са затворили акаунта на приятеля ти - значи не ги бива. Готините програми предлагат материали и помощ за свойте афилиейти, а не им трият акаунтите ако не докарат трафик до сайта им. Така че добре че не е с тях вече. Аз като се записа за Проверени Спонсори - Trusted Affiliate Programs, първият е-мейл беше от сорта: "Добре дошъл в ....", И след седмица дойде:"Няма активност в акаунта ви, желаете ли някакъв вид помощ за да почнете да печелите..."
И даже сега мога да се логна в акаунт направен и забравен преди време.

Е сам направи разликата между тези и гореспоменатите - exchange.bg - Affiliate Programs. Така че нека си търсят хора които са свикнали с техните ословия. Хората не трябва да се пренебрегват, защото не са успели да докарат трафик в рамките на няколко дена/седмици/месеца...

Иначе ако са го предопредили преди това че ще го изтрият защото не е влизал от доста време е друго. Това е профилактика на базата данни.
 
CrAzY-MaST каза:
Има ли някаква надежда от този сайт да се печелят пари ?
Наскоро един приятел се беше "регнал" ,но след това го бяха изключили защото нямал посетители.Но сега като активирам няколко ауто сърфа ще има ли ефект според вас ?

И главният ми въпрос е някой има ли си на представа как се регистрира и после настройки за печелене?Аз ли не съм наред сайта ли не е подреден добре ,незнам ама ако някой може да помогне да заповяда ;)
И аз се регнах там процедурата е много сложна и цяла седмица гледах тоя монитор и се чудех как точно да си регна сайта, нооо накрая го намерих и разбрах че трябвало да си разделям сайта на зони и т.н. и се отказах най-демонстративно от цялата тая работа. . 8)
 
И аз съм на мнение - майната им. Нормалното (Единствено за мен) определение за афилиейт програма, е че тя плаща щом и ти пробадеш. Не взима преди да си направил нищо. Все едно ти правят услуга - нали си си плати за нещо (членство) - че си се записал за тях. Абе смешковци, толкова много програми предлахат по-добри условия от тя, което ме навежда на мисълта че скоро ще изчезнат като вид. Хубавото е че на никой няма да липсват. Само ще е един лош спомен от онлайн афилиейт маркетинга.

Не са залугвайте да плащате на дадени програми, утре могат да ви вдигнат таксите за членство или нещо друго. От такива мизерници може да се очаква не много готино неща. Щом са ви почнали с такси, ще продължат и с нещо друго - хостинг, поддомейни.

Търсете безплатни програми, не разчитайте на платените.

Успехи.
 
Относно тоя сайт

писна ми да пиша вече за тоя ексчейндж , но ми се иска да дам светлина на повече хора за да няма объркали се :) имам сайт с около 5000 потребители на ден и използвах до скоро ексчейнджа имах по около 30000 импресии което прави доста въртяни тяхни банери със по 500 клика дневно .В сметката ми се трупаха пари които като надминат 30 лева трябваше да ми бъдат преведени .Преминах тия 30 лева дори 40 с хиляда зора понеже там стотинката се изкарва по трудно и по- незнайно как от евро при други .Средно имах по 600 човека на ден от тяхната система , но след като ми изчезнаха пари от сметката и съответно получих най-редовното неразбираймо обяснение им казах да си ....обменят банерите сами .Така или иначе всеки сайт който е там работи за тях на 95 процента и 5 за себе си ето и едно изследване което направих и съм им го писал във форума им .
имам я от комуникация с много уебмастъри , който както мен са минавали границата от 30 лева и то доста над нея са били и поради някакви обстоятелства парите изчезват от сметката .Ако се намери този уебмастър тук който е получил пари от вашата система аз лично ще си изтрия постовете тук както и ще се поправя в други форуми ,но засега 2 мнения няма.Всеки уебсайт , при Вас който е с над 1000 посетителя спря да показва банерите Ви на добри места поради липсата на стимул.А най добрият стимул са парите .В момента системата Ви върти банери на 3-те големи сайта ,които са ваши и едва ли е трудно да се досетим защо са посещавани като банерите им се въртят по милион пъти дневно .Продължавайте така и скоро ще си играете на банер ексченж с няколко сайта в хит .бг и фрии .бг който имат по 100 човека максимум на ден .
И за да не съм голословен да изредя сайтовете по посещения :
1.gledai.TV собственост на Нетсенсе
2.Filmite.com собственост на Нетсенсе
3.Да Да Два - Безплатната търсачка /вече не въртят ваши банери или поне минимално ,но аз не намерих такива днес
4.http://www.strastni.com/ банера им е най-долу вдясно
4.http://mp3.m-b0x.com/search/search.php са само с един банер най-долу на страницата
5.mucunki.com един два банера също не в горната част
6. animes-bg.com/ върти банери само на http://snimki.animes-bg.com/ а на основния нито един банер
7.http://www.ruse-news.com/ сайт с доста по скромни посещения от предните който също не показва банери на основните си страници вероятно на локалните си клиенти .
8.store.bg които показват един банер най-отдолу
9.XtreeMe TorrenT
Който иска да си прави банер ексчейндж да прави ,но пари да забрави от тия пичове .Изводите всеки може сам да си направи .
Аз търсих по всички форуми това животно което е получило и лев от ексчейндж.бг ма явно се крият всички заради данъците хахахах хайде ,че се изписах :)
 
Добре дошъл, ilianskim и приятно изкарване в нашият форум за онлайн бизнес.

Евалата бате. :lol: Мерси за мнението, и аз това обяснявам че програмата е умряла от мизерия, това да искаш на афилиейтите ти пари за да те приемат като член е остра форма на кретения, къде по-богати и не чак толкова богати компании предлагат помощ безплатно, а тези и пари ти искат.

Леле ти с 500 клика дневно може да си много по-добре, а какво обяснение ти дадоха, ако искаш сподели тук. Много от нас биха искали да знаят. Аз лично умирам от любопитсво :?:

И какво не са ти платили цели 30 лева, да не са ти удържали от месечният абонамент? :lol:

Желая ти приятен престой тук, моля хора слушайте тези които имат опит с някоя програма.
 

Горе