Facebook анонсира криптовалутата си Libra

Ще бъде обезпечена, това си я прави по-малко вълнуваща, ама то това е и целта, стабилност :)
 
С толко актив от потребители винаги ще е модерно :) Погледнето го от техническа гледна точка, а защо не и от инвестиционна :)
 
Ем айде де, че седи и чака някой дев да го грабне :D

nvpgn-jpg.19295
 
Libra вече е Diem :D
diem.com

Бая нараод изгоря с либра домейните, всичко по-интересно с diem също вече е регистрирано, случайно грабнах dиеmplugin тъйче прая комплектче :D
 
Това някаква местна африканска валута ли е?
 
Това някаква местна африканска валута ли е?
Ами не! Това "дием" е намек за това, че са на диета. Не им позволиха да се угоят с либрето и затова минават на по-семпъл вариант за валута!
 
Само да ви кажа че никой нормален човек няма да си остави парите под контрола на феиса, те раздават банове за щяло и нещяло във фейса пример - преди години си написал педал на някой например с който така си говорите (приятел с който се шегува) от няколко седмици бота лови тази дума и раздава предупреждения... а който е имал банове може и да го повторят

На Блинки му баннаха акаунта за нищо и след като няколко месеца това не може да си го верифицира да прати лична карта и си направи нов ... това е направо несериозно да се довериш някой да ти управлява достъпа до парите така
 
Facebook са гиганти. Криптовалутата им ще е голям хит. Предстои им да монетизират и whatsapp приложението, което досега не беше. Ще пускат и dating услуга. С толкова много потребители на всичките им мрежи те фактически контролират световната социална мрежа (ако може така да се нарече). Другите са като мравки пред тях.

Помните ли преди няколко месеца как много от големите компании като Кока Кола и други от този ранг ги заплашиха, че спират да рекламират при тях ? Е нищо не стана, защото няма къде другъде да рекламираш :). Хората използват Инстаграм и Фейсбук. Все по-малко влизат в Гугъл.

Няма да се учудя и ако ФБ стартират алтернатива на youtube, ама изобщо няма да се учудя.
 
Няма как да е "хит" от този род, който имаш предвид, защото по-скоро ще е дигитална валута с реални активи, а не крипто.
И разбира се, че ще се ползва, но въобще не става въпрос за нещо ново с което ще се спекулира :)
 

Горе