Facebook - промени и новости

Че ти от какви други страници искаш да се докарва трафик ?
Ми ако имаш готварски сайт предполагам, че от страница, в която качваш снимки и клипове на храна и готвене, както и рецепти. Ако имаш новинарски сайт, от страници за новини, политика, патриотични или за няква конкретна кауза. Нещо такова винаги съм си представял и виждал в практика. Аз съм пускал линкове в такива страници и обикновено правят по едва 50-200 клика, когато на др. стр. са ми правели по 800-1200 клика. Но пък само няколко пъти съм имал възможност за наблюдение.

Е, щом се докарва трафик от такива страници това е добре, защото по случайност имам няколко малки, които обаче бързо растат, и то сами. Аз ги мислех за безполезни, но май ще почна и на тях да им отделям време. Предполагам най-добре се кара трафик от подобен род страници към сайтове за вицове, смях и забавление или дамски (диети, мода, любов, секс, зодии и тнт) ?
 
http://prikachi.com/images/412/9116412l.png
Още малко и харесванията ще минат рийча. Доволен съм.

Имал съм и такива случаи. Или пък по-абсурдните - рийч на анонси, който е по-голям от броя фенове на страницата, и то без нито едно споделяне на съответния анонс. Тъпа работа.
 
Е много ясно, че ако страницата ти е по-таргетирана рийча ще е по-голям. Но я ми кажи ако имаш готварски сайт с готварска страница, но имаш и още 10 други страници, няма ли да споделяш и в тях ? Нали трафика е целта.
 
Трафик се докарва от всякакви страници! Ако ще страницата ти да е "Физика и астрономия", то ако пуснеш някакъв линк, който не е по таргетираната група, но все пак е свързан с актуални събития от света; нещо забавно или сексуално, то е много вероятно да си докараш трафик и то не малък. Все пак не забравяйте, че тези хора имат и други интереси и съвсем не означава, че трябва да пускате само такива по темата на страницата.
 
Оставете трафика, кажете за нововъведението да вържете група към страница.

Има ли смисъл? Някакви трикове да споделите?
 
Оставете трафика, кажете за нововъведението да вържете група към страница.

Има ли смисъл? Някакви трикове да споделите?

Каква е тази новост? Сливане на група със страница?
 
От днеска сутринта имам проблем с линковете. Не ми изобразяват изображенията на абсолютно всички линкове, седи бяло поле и снимките не се показват, пробвах и с дебъгера, но не става.
 
@KoMaHgOc може да вържеш група към страница (ако си админ на двете, поне при мене така), а не да сливаш. Това го има от поне 2 седмици.

В страницата се вижда групата и някакъв пост от нея. До скоро беше най-новият, но сега публикувах друг и не се смени. Така че може би нещо с активност(рийч) е свързано.
Освен това мога да публикувам в групата от името на страницата, защото тя вече е admin в групата.
 
От днеска сутринта имам проблем с линковете. Не ми изобразяват изображенията на абсолютно всички линкове, седи бяло поле и снимките не се показват, пробвах и с дебъгера, но не става.
И аз го имам. Индийците пак пипат...
 
Рестартирайте си интернета проблема е от там! След като рестартирах при мен се оправи!
 
Не се ли научихте вече, че снимките се взимат асинхронно. Тоест може да отнеме време докато се появи в поста затова седи бяло (заделено е място за снимката).
Ако не искате това да се случва ползвайте дебъгера.
 
Не е проблема в интернета рестартирах го и пак не се оправя. То почти винаги отнема време докато зареди снимката, но при мене от сутринта изобщо не зареждат на никой линк, който постна от който и да е профил или страница.
 
При мен не ми зарежда един линк, който като се пробвам да го мина през debugger ми изписва: Facebook URLs cannot be crawled. Някой знае ли защо?
 
При мене веднъж става, веднъж стои само бяло... Crawlera-а нещо е бъгясал... Преди два дни дори и бяло не показваше, ами само текста на линка...
 
При самото зарежда на линка излиза бяло поле вместо снимка, но когато публикувам си е нормално и си визуализира изображението. Поне при групите е така де, в страниците с hootsuite няма проблем :)
 
При мен беше така сутринта, на vivacom минах на мобилния нет от мтел и си беше наред, рестартирах вивакома и се оправи и там.
 

Горе