Купувам: FB профил

@palen_ta_ak Те си мислят, че като профила е стара е по сигурен,но във Фейсбук винаги мога да ти баннат профила няма значение колко е стар, от опит го знам.
от скоро при регистрация на нов профил след 1-2 дни искат идентификация с лична карта и лицево разпознаване.

от скоро при регистрация на нов профил след 1-2 дни искат идентификация с лична карта и лицево разпознаване.
На мен ми баннаха 7 годишен профил и сега си направих нов( преди месец )но още не са ми искали "идентификация с лична карта и лицево разпознаване".
А каква е гаранцията че като купиш профила няма да ти иска нова "идентификация с лична карта и лицево разпознаване"все пак ти го логваш от друго IP.

На мен ми баннаха 7 годишен профил и сега си направих нов( преди месец )но още не са ми искали "идентификация с лична карта и лицево разпознаване".
А каква е гаранцията че като купиш профила няма да ти иска нова "идентификация с лична карта и лицево разпознаване"все пак ти го логваш от друго IP.
обикновенно за да се прескочи проблема с искането на лична карта и разпознаване , се добавя втори имейл като първия остава за известно време и след месец се премахва. Не става да смениш имейла или телефонния номер ако регистрацията е с номер веднага... това е подозрително за Мета и тогава иска тези лични данни.

Горе