Forex Directory

ReminD

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
34   0   0
Здравейте, ще се радвам на всякаква критика относно

forex directory - има още какво да се желае и да се доизпипва, банера засега е на първо място.
Имаме си и forex articles , което всъщност е user generated article директория - повече тук. Общо взето идеята ми е да одобрявам само качествени сайтове и статии, без да има някакви шитни и спамилки.

Засега съм оставил dofollow + no cloacking, но след като бъде завършен изцяло, free submission ще бъде link cloacking + nofollow, за dofollow + direct link ще се плаща.

Не се срамувайте, приемам критика.

От: Forex Directory

няма фоотер линк към directorypress.net na4i sistemata e nulirana i haknata, а дизайн - на нищо не прилича, scriptmafia .org там мжет да си дръпнете системата напълно безплатно!

Засили се и си удари главата в стената :twisted: напълно платена, с лиценс, с код, какво да обяснявам на BUX милионерче ;) ;) , а относно системата безплатно - преди около месеци я бях разглеждал нулирана и нямаше начин да тръгнат thumbs preview images на сайтовете, щото искаше апи- тъй, че най-добре да се купи, файдата никаква от нулнат скрипт, особено пък този, дето има толкова сложни модули и донастройки.
А относно това, че няма линк във фуутера - има опция фоотер линка да се премахва, точно така съм направил, скрил съм го, това пък какво ти влиза в работата ;)

wanderer: какво имаш напредвид?

Последно редактирано:

Съмнявам се, има стотици хиляди сайтове с "forex" в домейна, я разкажи, пък и почти всички форекс директории и форекс артикълс директории са с кейуорд forex в домейна. Разправай....

trademark - това имам предвит - аз съм я ял тая попара :)

Съмнявам се, има стотици хиляди сайтове с "forex" в домейна, я разкажи, пък и почти всички форекс директории и форекс артикълс директории са с кейуорд forex в домейна. Разправай....
няма кво да разправям ,нали казах - Успех

Е какво си ми казал, какво ти пречи да разкажеш какво е станало, тъкмо и други хора да си направят изводи, много потаен си станал последно време, не виждам никакъв смисъл от това.

Аз се съмнявам, че на теб са ти отнели домейн заради trademark viol. и именно заради "forex" keyword в домейна.
Говорих с лив съпорта на неймчийп, увериха ме, че само "forex" АБСОЛЮТНО и по никакъв начин не е trademark violation, както и ми показаха списък с форекс виолейшън имена и трейдмарк, само форекс не нарушава абсолютно нищо.

Последно редактирано:

Горе