freelancer.com

webstil

Well-Known Member
Занимавате ли с в http://www.freelancer.com ? Как са там нещата? Някой може ли да ми помогне с малко инфо,че чак сега намерих малко време да разгледам подобни сайтове :)
 
От: freelancer.com

Има голяма конкуренция, индиици и какви ли не други от целия свят. Главно поръчките ги взимат хора с добър реитинг.
Трудното е да направиш следното, да имаш добра репотация.
 
От: freelancer.com

И аз като видях лого дизайните...кой от кой по-добро лого направил,то да избереш е трудно :)
 
Аз съм там откакто съм започнала да се занимавам с фрийленсинг. Взимат солени такси ако си приет за изпълнител на работа, после взимат още при транзакцията... Хората често лъжат, но като дават рейтинг са коректни. Ако си изпълнител - винаги искай т.н. milestone payment, за да не стават проблеми. Иначе рискуваш да не ти платят и нямаш как да кажеш, че са в грешка. Съпорта е общо взето безполезен за проблеми с работодатели, поне аз в това съм се убедила. Сигурно за развалени кодове на самата страница са полезни, не знам.

Ако си работодател - не се притеснявай от тези майлстоун пеймънтс, както казах - умните изпълнители си ги слагат. Индийците могат и да са добри, но това е 1/1000 вероятност.

Общо взето, като старт във фрийленсинга беше добре, напоследък много негативи съм събрала обаче.
 
От: freelancer.com

Аз работя към сайта, основно лого дизайн. Не съм имал проблеми с плащането. Както по нагоре е казано има солени такси обаче. 10$ ти взимат след като даден възложител те е избрал. Ако не ги платиш по една или друга причина ти спират акаунта да не можеш да бид-ваш :). Общо взето участвам и в конкурсите. Изцяло от този сайт се издържам и от 99designs.com :) С желание, воля, знания и упоритост ще постигнеш каквото искаш :). За индийците няма да коментирам, само ще кажа, че много пъти в конкурсната част (признавам си) има много добри в лого дизайна. И не само те, и пакистанци също.
 

Горе