Fuck Facebook 2024

И кво - ако плата, ставам верифайд и вече ми е бетон акаунтя, така ли?
По техните думи получаваш :

✅ protection for your profile with proactive impersonation monitoring
✅ access to direct support from a real person.
✅Ако си инфлуенсър може да си монетизираш и лайф стрийма.
✅ Твоите страници получават по- голяма популярност - appearing at or near the top of comments and search results when people type your business name, or appearing as a recommended business to follow in Feed.
✅ Не ти изчезват страниците
✅ Не ти блокират (ограничават) профила да пускаш реклами (аз имам 4 блокирани)
✅Ако сгафиш и ти блокират акаунта,съпорта ти помага в отблокирането


примерно може да се нарека Путин
Ако си по лична карта Путин, то няма проблем. 😉
 
Напомням ви, че в Руската Федерация Мета и щерка й Фейсбук са забранени като терористични организации. Никъв Путин няма да се пише Контрата. Те сега си правят Лицокнига, изчакайте малко (и пак няма да се пише Путин, защото ВВ е само един.)
 
Те целия им скапан сайт и на Майкрософт е пълен с грешки.

Screenshot from 2024-02-03 01-20-28.png

Съпортът им е леш, а фейса честно казано не им отстъпва. Големите компании са така, пълен батак. Лошото е, че много хора им вярват, и после остават разочаровани. ;)
 
Те целия им скапан сайт и на Майкрософт е пълен с грешки.

Виж файлът 31984

Съпортът им е леш, а фейса честно казано не им отстъпва. Големите компании са така, пълен батак. Лошото е, че много хора им вярват, и после остават разочаровани. ;)
Да, ама това е положението. Няма как. Все още никой не е измислил ОС, която да е толкова интуитивна и лесна, и да могат и хора с никакви технически познания да си цъкат. Лъжа ли е, че не знам колко пъти опънсорсовете всъщност се опитват да наподобят интерфейса на Виндоса:) Проблема е, че картела не го позволява :) Почти няма популярен софтуер, разбирай програми, игри, всичко, което да има версия за Линукс. А Мак...Дори в САЩ Мак постоянно губят пазар.
Аз бях зарибен по Мак, най-вече защото има някои програми, които са само за Мак, но макар интерфейса да изглежда подобен на този на Windows усещането е много по-различно. Интерфейса на Мак ми е някак си дървения.
Уиндоус има големи сривове и това си продължава. Политиката им е гадна. И т.н. Ама... ко да праиш :)
 
Здравейте, от два дни са ми блокирали акаунта тъй като съм задала двуфакторно удостоверяване, но ме кара при всяко влизане да въвеждам код. В един момент не получих такъв и се наложи да го заявявам няколко пъти поредни, то ме въртя да сменям парола... сменях и все не става... После в един момент спряха да ми пращат код и пишат че изпращането на кодове е ограничено тъй като съм заявила голям брой кодове за определено време, да съм опитала по-късно или да посетя помощния им център. Добре, ако това е ботоподобно поведение защо не напишат ограничили сме ви акаунта за 72 часа или 7 дни, не правете повече опити да влизате, изчакайте мирно....Не да пробвам през два часа и по различни начини /от телефон, лаптоп, профил на приятел и тн/.
Дала съм телефон и 2 пощи на които ме уведомяват за тези промени на парола и влизания, не е хакнат, а не ми пращат колко време ще бъде блокиран....
Някой знае ли колко време е наказанието и как /къде/ мога да се покая и да изпрося милост.....
 
Така си загубих един профил, така де първия, сега съм с втори. За жалост, заявяването го приключих на 3тия път, обикновено се отказвам по-рано, защото по дефолт 3 или 5 пъти е бройката за заявки като стандарт на повечето места. Реших след 2-3 дни да пробвам отново, греда, заключен, после се почна писане към хелп центъра, от където от мъртъв писмо. :) И така. Просто това е толкова лейм, колкото всичко, което правят и най-вече автоматизират. Лошото е, че не си наказана с някаква причина или нарушаване на правилата на великата им общност, а минаваш в графата проби, опит за хак. Различни неща са за тях. Но за теб има шанс, гледам, че си карала по процеса, и ако някой бабун от Индия си направи труда да направи менюал ревю, ще имаш добро развитие на случая. Като влезеш първото нещо, което правиш е на си направиш твой блъзк админ на групите и страниците, защото знаели се в бъдеще каква нова простотия ще излезе. Не искам да те отчайвам, но хелп центъра е същата пародия като тази на Google, Microsoft и други такива знайни и незнайни тромави компании.
 
Аз имам два бизнес профила, като единия е с правата на Администратор, а другия само да публикува. Така че за страницата ми не ме е страх толкова, че ще я загубя. Но да си загубиш личния профил със всичките приятели там, с неща за четене и следене, с информация в месинджър, остай снимки и тн.
При положение че нито е хакнат, нито има загубен, откраднат имейл, нито закрит телефонен номер... Все пак на имейла пристига известие за точното ми местоположение, дата и час на тези опити за влизане, така че е ясно че не е опит за хак.
Все пак на хелп центъра как може да се пише и къде, ако знаеш...
 
Пробвах, нали като ми праща известия по имейл при вход ми пише ай пи - то. Аз влизам през лаптоп и през телефона си обичайно. Не съм ги променяла. То от толкова пробване стана това многократно искане на код.
 
Пробвах, нали като ми праща известия по имейл при вход ми пише ай пи - то. Аз влизам през лаптоп и през телефона си обичайно. Не съм ги променяла. То от толкова пробване стана това многократно искане на код.
Преди това с кодовете беше 24ч. Сега не съм наясно.
 
Не говоря за валидноста на кодовете,а за това до кога те наказват теб и трябва да изчакаш
Аа ясно. Дори не съм сигурен, че съм мислил, че мога да изтърпя цял ден. :) Така де, не че е нещо много животоспасяващо, но държиш да знаеш ще го бъде ли или не. :) Вече такива въпроси си задава човек след 2-3ти неуспешен опит.
 
Здравейте, Снощи се случи чудо!
Разрових се и намерих страницата откъдето мога да пиша на съпорта. Може да е полезно за някого.
И от формуляра за контакт избрах Изгубих достъп до акаунта си
Попълних го и написах резюме на проблема, ползвайки много хубав преводач, макар че в къщи имам двама младежи с С2 и С1 Сертификати за английски, но с преводача стана по-бързо.
Изпратих го и веднага получих реф.№ на писмото/оплакване.
След буквално два часа гледам в известията в телефона си, известие от ФБ и влязох спокойно с паролата си и код който ми изпратиха.
Там в известията видях че няколко пъти вчера и оня ден са ми писали че няколко пъти са засекли влизане от Xiaomi Redmi Note 12 Pro + и са го блокирали за да ме предпазят :)
Аве, ей... аз съм с този телефон вече от 7-8 месеца вие чак сега ли го засякохте....
Много съвестно се грижат за нашата безопасност...

А тази сутрин по тъмно са ми отговорили на имейла че по информацията в доклада не могат да дадат достъп.
Той въобще не разбрал, че вече имам достъп от снощи....

Така че въпроса е на късмет. Пробвайте, не се отказвайте!
Благодаря на включилите се.
 
Когато имаш Meta Verified акаунт за 10евро на месец ти обръщат внимание и имаш преференции. Ако не се лъжа, получаваш и съпорт на български.
Което изобщо не гарантира бананова диета
 
Напомням ви, че в Руската Федерация Мета и щерка й Фейсбук са забранени като терористични организации. Никъв Путин няма да се пише Контрата. Те сега си правят Лицокнига, изчакайте малко (и пак няма да се пише Путин, защото ВВ е само един.)
Там е забранено като цяло да имаш мнение.

Но по темата, дори и платени профили или адс акаунти с голями бюджети на месец съм виждал да горят без кой знае каква причина. Да, поне получават някакво внимание, но ако крайния резултат е същия все едно е. ;)
 

Горе