Game of Thrones

И последната серия ли не става? Преди малко я гледах, не мога да кажа, че съм разочарован.

- Спомняш ли си, когато пътуването от Kings Landing до Winterfell отнемаше 1 месец? Season1 Episode1?
- Спомняш ли си, когато Kings Landing не беше обграден в пясъци, а впрочем финалния епизод на S7 показа, че има сняг там, но извинявай, 7 сезона "winter is coming", че докато накрая season 8: "nvm it was a joke"
- Денерис лети с дракона, но някак не виждат Джак Спароу ( Юрон) от високо, че ги изненада
- От 5 изстрела със балистите ( скорпионите ) уцелиха 5 пъти дракона, после онази лети към корабите, от 20 "скорпиона" , я уцелиха 0 пъти.. seems legit за GOT вече май да...
- Дотраките изведнъж половината били живи... jeez.
- Церсей няма да ги убие 50-те които бяха, защото what ever, като можеше да ги утрепе само с въпросните скорпиони като бяха над новопреместения Kings Landing

Това е само част от глупостите, за които се сещам, чашата не я броя защото е out of the story. Всъщност всичките White Walkers през тези 7 сезона бяха без значение, NK и символизма и символите, които оставяше също, това че изхабиха около 7-8 епизода както с Бран, така и сезон 7 когато бяха отвъд Вала също, защото whatever - "winter is not coming, it was a joke".
Тъпото е, че Юрон се появи отникъде, поне в книгата е доста развит герой - да, задник е там, но поне има развитие на героя, за разлика от сериала - тук идва отникъде, и започва да изненадва и да бие всеки който срещне. Даже май този, че и почти всеки уби повече хора отколкото NK в battle of the winterfell.

Не знам кое може да ти хареса, епизода е с най-нисък рейтинг от цялата история на сериала.
 
Последно редактирано:
Ехе и "потака" намеси ... то тоя "потак" знаеш ли колко е громен и нищо му няма ..
Колко е громен, громен е доста, братски е громен, но ако Night King-a беше слязъл до столицата да ги изколи, щеше да е епично — никой нямаше да го очаква.

С това започна цялата история отделно 7 сезона го развиваха като сюжет и....
Дано поне Церсей им нарита задниците на русата пачавра и женчото, че инак резила ще е пълен.
Развиваха го 7 сезона и накрая Night King-a умря като някакъв пълен noob, убит от някакво девствено, сополиво хлапенце. Това се случва и в реалността често, но не и с такъв внимателен противник. Night King-a никога не се излагаше на опасност, само за да влачи два часа убийството на сакатия в инвалидна количка — все едно с него му е целия beef. Просто можеше да прати заптиетата да му забият едно копие като толкова иска да "зачисти историята на човечеството", и да слезе на Юг да громи. Невероятно слаб сценарий и режисура.

И аз се надявам дългокосия бетак и злобната му леля да го отнесат, лелята която прасна, но по-скоро сценаристът ще ги спаси и ще убие Церсака. И накрая ще сложи на трона него и леля му Таргериен. Това е и скрито послание — нема проблем да има кръвосмешение, и нема проблем да праснеш леля си, бра'чедка си, или там к'вато и да е роднина.
 
Отгоре на всичко, Night King-a успя да предвиди всеки един техен ход, да причака Бран и да го "маркира", да им изгаси огнените ровове, да им отгатне всичките трапове и тактики, да им скатае един дракон и великан, да оцелее след dragon fire, но да не предвиди, че дете-момиче ще го реже с малка ножка, която ще подхвърли от едната си ръка на другата. Добре.
 
Малко мемета, защото май само nikolai.mt е харесал епизода, засега излиза най-лошия епизод по рейтинг от всички останали. Ето малко мемета от /r/freefolk

uhxjzn7ya6x21.png


evdeox3qs6x21.jpg


yk170bgor5x21.jpg


70bgag8yb6x21.png


qbr3ms3nb8x21.png


40fd68kdyuw21.jpg


maqb167ki4x21.png


F02y6Ce.jpg


0gb2pgr0y1x21.jpg



eb94kwe988x21.gif
 
Последно редактирано:
И ето малко за Гейм ъф Тронс в контекста на социалното предприемачестово и иновациите:

Повечето от оръжейните системи са на стотици, може би дори на хиляди години. Вековните мечове, изработени от валирианска стомана, се считат за свръх модерни. Като неутрален наблюдател човек не може да не се зачуди защо героите не инвестират повече умствена енергия в разработването на нови оръжия, като се има предвид, че те имат толкова голям интерес към тази продуктова категория. Едно логично нововъведение би било да се използват драконите в комбинация с адски огън като вид бомбардировачи. Вече е установено, благодарение на потребителски иновации, че огънят е ефективно средство за борба с армията на мъртвите. Друга иновативна идея би била употребата на драконовото стъкло като вид сачми. В крайна сметка, изглежда, че то е изключително мощно оръжие срещу главния враг. А какво правят производителите на оръжие? Вместо да фокусират усилията си върху бой от разстояние, те коват брадви от драконово стъкло.

цялата статия:
https://www.investor.bg/novini/346/...e-li-vesteros-novata-silicieva-dolina-281958/
 
Това, че Вие искате определено развитие на нещата, не значи, че ще се случи. Като не Ви харесва, пускате си например един турски сериал и там драмата е гарантирана. Имаше един за Али Реза, чувал съм че много рев е паднало ...
 
Доволен съм от шоуто. Искам да изтече финалния епизод че не ми се чака 19-ти.
 
Винаги съм се чудел как голям човек може да гледа дракони... Това не е фантастика. Това е глупост.
 
Къде го гледаш инфото кога излизат епизодите?

И предупреждавай, че червените отрепки няма да им понесе филма.

В IMDb го проверих. Иначе сериалът доста добре описва колко неадекватни са комунягите и как грам не ги ебе за човешкия живот. Ама това е друга тема.
 
В IMDb го проверих. Иначе сериалът доста добре описва колко неадекватни са комунягите и как грам не ги ебе за човешкия живот. Ама това е друга тема.

„Бабы опять нарожают“ ;)
 

Горе